SOCIAL MEDIA

torstai 21. huhtikuuta 2016

MADE ME HAPPY LATELY.. Kahvi mantelimaidolla. Join pitkään kahvini aina mustana, mutta kun ostin leipomista varten mantelimaitoa, niin ajattelin kokeilla sitä aamukahviini, ja se sopi siihen kyllä täydellisesti.

.. Pekaanipähkinät. Maistoin pekaanipähkinöitä ensimmäistä kertaa vasta tänä vuonna, tai jos olen maistanut niitä ennen, niin en ole ollut tietoinen että on kyse niistä. Nyt nää pähkinät on ehdottomasti kyllä lemppareita, tulee syötyä ihan pelkiltään ja lisättyä myös mm. jogurtin ja puuron sekaan.

.. Kevät ja tuleva kesä. Viikonloppuna meidän lämpömittari näytti, että ulkona oli +15 astetta (!!), ja siltä se tuntuikin. Kesälle miulla on jo jonkin verran suunnitelmia, en malttaisi yhtään odottaa.


.. Treenaaminen. En voinut lähes kuukauteen käydä salilla, niin nyt kun on taas päässyt kiinni treeniin kunnolla, on ihan mahtava fiilis. Huomasin nyt kyllä taas tauon jälkeen, että miten paljon oikeasti rakastan liikkumista.

.. Vuoden ensimmäinen kerta ulkona mekossa ilman sukkahousuja, sekä ilman kylmän tunnetta.

.. Sushi. Oon käyttänyt viime viikkoina ihan liikaa rahaa sen syömiseen.


.. Sininen väri, oon tällä hetkellä jotenkin tosi rakastunut siihen. En muista milloin jokin väri olisi iskenyt miuhun tällä tavalla, yleensä kun musta ja valkoinen on ne ainoat värit, jotka miuta miellyttää. Nyt tekee mieli yhdistää aina jotain sinistä niiden kanssa.

.. Uudet vaatelöydöt, mm. yläpuolella kuvassa näkyvä kimono sekä viime viikolla zalandolta löytyi täydelliset kengät, jotka oli ihan pakko tilata. En malta odottaa sitä, että ne saapuvat ja pääsen käyttämään niitä.

.. Pitkät aamut banaanilettuja syöden parhaan ystävän seurassa.

Lähetä kommentti