SOCIAL MEDIA

tiistai 19. huhtikuuta 2016

MUISTA ITSES RAKASTAMINENYks tärkeimpiä asioita henkisen hyvinvoinnin kannalta on itsensä hyväksyminen. Itsensä rakastaminen ja onnelliseksi tekeminen ja se, että näkee omat vahvuudet sekä heikkoudet, ja silti tuntee olon riittäväksi. Hyväksyy hyvien juttujen lisäks myös ne puutteet, joita kokee. Koska sitä me kaikki ollaan. Riittäviä just sellasina kun me ollaan.

Se tekee omasta elämästä paljon mielekkäämpää ja helpompaa. Kun osaa kysyä itseltään, että mitä haluaa, mikä tekee onnelliseks, ja sitten toimii sen mukaan. Yks virheistä mikä tässä voi tapahtua on se, että miettii, mitä muut ajattelee. Miettii, että onkohan tää nyt varmasti tarpeeks hyväksyttävää tai oikea tapa elellä ja mennä eteenpäin. Sille ajatukselle ei pidä antaa valtaa.

Koska me kaikki ollaan riittäviä. Ei oo olemassa mitään tiettyä mallia tai tapaa, minkä mukaan pitäis elää. Jokainen meistä luo sen oman maailman, sen itselleen hyvän ja oikeanlaisen. Koska fakta on se, ettei oo olemassa mitään yhtä oikeanlaista maailmaa. On olemassa yli 7 miljardia erilaista maailmaa, koska me kaikki koetaan ja nähdään asiat eri tavalla.

Ne ihmiset ketkä oikeesti kuuluu siun elämään ja ketkä oikeesti siun onnea haluaa, ne kyllä pysyy siinä. Hyväksyy siut sellasena kun oot, on onnellisia puolestas, tukee ja kannustaa. Ne ketkä ei tee niin, ne ei oo silloin sen arvoisia, että pitäisi välittää tai tuhlata aikaansa. Tässä maailmassa on aina joku, kenelle ei kelpaa tai kenen mielestä teet jotain väärin. Siihen ei pidä tuhlata aikaansa, että yrittäisi miellyttää kaikkia. Se ei onnistu kuitenkaan.


Joten sen sijaan, että yrittäisi miellyttää muita ja elää niinkuin luulee että muiden mielestä pitää, olisi paljon kivempaa ja parempaa yrittää miellyttää sitä omaa mieltä ja elää niinkuin omasta mielestä pitää. Tärkeintä on tehdä just sitä mikä tekee ittensä onnelliseks. Saavuttaa ne omat unelmat ja tavoitteet. Elää itselleen. Loppujen lopuks, tässä elämässä ollaan itsemme kanssa. Oma itsemme on se, kenen kanssa joudutaan olemaan joka päivä, joka ikinen sekuntti. Siksi on tärkeää oppia kuuntelemaan, sekä rakastamaan itseään. Olemaan onnellinen ja hyväksyvä, just siinä itsensä kanssa.

Lähetä kommentti