SOCIAL MEDIA

perjantai 15. huhtikuuta 2016

MUUTAMA FAKTA MIUSTA

Tykkään lukea faktapostauksia. Niiden kautta oppii juttuja ihmisestä, kenen tekstejä lukee. Faktoja läpi käydessä saattaa myös kokea samaistumisen fiiliksiä, ja koska oon aloittanut vasta kirjoittelemaan, niin ajattelin nyt olevan hyvä ajankohta kertoa muutama fakta miusta!


.. Puhun unissani. Kuulen tästä usein, kun nukun jonkun kanssa. Juttuni ovat kuulemma aina joko todella päättömiä, tai sitten on mahdotonta saada edes selvää asiastani.

.. Kun teen jotain (siivoan, leivon tms.) niin pidän taustalla usein telkkaria musiikin sijaan. En koskaan jaksa tehdä mitään omia soittolistoja, ja kaikilla valmiilla soittolistoilla on aina biisejä, joista en tykkää. Pidän kuitenkin siitä, että taustalla kuuluu jotain, joten yleensä käytän telkkaria siihen.

.. Silloin kun kuuntelen musiikkia, niin kuuntelen aina muutamaa samaa biisiä vuorotellen painellen replay-painiketta, sen mukaan mitkä nyt ovat sen hetken lemppareitani.

.. Oon järjestelmällinen, ja rakastan mm. listojen ja kalenterin kirjoittelua, kaappien järjestelyä sekä sisustuksen asettelua.

.. Oon aika suorapuheinen ihminen. Miulla on harvoin minkäänlaista suodatinta sen kanssa, mitä suustani päästän. Ennen olin paljon huonompi kontrolloimaan tätä, mutta oon viime aikona oppinut enemmän miettimään joissakin tilanteissa ennenkuin sanon vaan automaattisesti mitä mieleeni tulee. Vaikka tästä onkin välillä haittaa, niin pidän tästä piirteestä. Koen itse, että on helpompi luottaa sellaisten ihmisten sanomisiin, ketkä ovat suorapuheisia, eikä tarvitse miettiä ja arpoa, mitäköhän oikeasti ajattelee.
 

.. Tykkään siivota. Tykkään siisteydestä ja siitä fiiliksestä sekä tuloksesta siivouksen jälkeen, mutta on kaksi asiaa siivoamisessa, jota inhoan älyttömän paljon - tiskaaminen ja vahinkosotkut. Vahinkosotkuilla tarkoitan siis näitä tilanteita, kun esim. läikytät kahvia lattialle tai roska ei osukkaan roskikseen vaan menee ohi, ja sitten pitäisi siivota jälkensä, jotka vahingossa aiheutti.

.. Vihaan hampaiden harjausta. Kyllä, teen sen silti aina kahdesti päivässä, mutta se on jostain syystä ollut aina mielestäni ärsyttävää.

.. Rakastan syvällisiä keskusteluja. On ihanaa kuulla muiden kokemuksia ja ajatuksia, sekä jakaa omia! Siinä oppii paljon toisesta, ja miusta on aina mielenkiintoista kuulla erilaisia näkökulmia ja ajatuksia asioihin.

.. Mietin asioita, tosi paljon. Mietin usein asiat ajatellen monet eri näkökulmat, ja jään helposti pohtimaan jotain pientäkin asiaa pitkäksi aikaa.

.. Olin joskus todella nirso ruoan suhteen, ja makumieltymykseni ovat muuttuneet viimeisen vuoden aikana täysin. Esim. rakastan kookosta ja sushia, ennen inhosin niitä todella paljon.

Lähetä kommentti