SOCIAL MEDIA

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

MY BASIC - ALL BLACK

Takki - Only / Farkut - BikBok / Reppu - H&M / Kengät - Nike

Tää on se mitä useimmiten miun päällä näkee - mustaa. Miun mielestä melkein aina vaatteet näyttää paremmalta mustana, ja tässä värissä niitä onkin sitten kertynyt vaatekaappiin. Koko musta asu toimii aina.

Oon täysin rakastunut noihin kenkiin, joista mainitsinkin aiemmassa postauksessa. Nää oli ensimmäiset kengät, jotka oon koskaan tilannut. Haluun aina ostaa kengät niin, että saan sovitettua niitä ennen ostoa, mutta näitä en löytänyt täältä Lappeenrannasta mistään kaupasta, joten oli pakko tilata. Onneksi tilasin, nää on kyllä kaikin puolin miun mieleen ja kokokin oli sopiva.

Olin aluksi pukemassa vielä paksun kaulahuivini, mutta ulkona ei ollutkaan niin kylmä, että sitä ois tarvinnut. Laitoin muutama päivä sitten talvitakit syrjään, ja siitä tulee aina viimestään se fiilis, että kesä alkaa lähestyä. Nyt säät on kyllä ollut vähän arvaamattomia. Eilenkin aamulla satoi räntää ja ainakin meidän pihalla oli vähän lunta maassa, ja kohta paistoikin jo aurinko, eikä enää iltapäivällä luntakaan näkynyt. Tämän päivän harmaus välittyy kuvista aika hyvin.


En halua antaa kuitenkaan sään vaikuttaa negatiivisesti mielialaani, koska en voi sille kuitenkaan mitään, vaikka kuinka ärsyyntyisin tai murehtisin sitä. Se on turhaa energian kulutusta, kyse on kuitenkin ihan pikkujutusta.

Nytkin tuolla sataa ja on harmaata, mutta tää on just hyvä hetki sitten sille, että käpertyy sohvan nurkkaan peiton alle kattomaan sarjoja. Ja on sateessa hyvät puolensa. Miun mielestä, sade näyttää kauniilta omalla tavallaan, ja sateen jälkeen ulkona on jotenkin paljon raikkaampaa. Varsinkin nyt, kun on alkanut tulemaan näitä siitepölyjä. Ja yks parhaimpia hetkiä nukahtaa on niin, että kuuntelee, kun sade ropisee kattoon.

4 kommenttia :

 1. Ihana asu, oon täysin samaa mieltä että kokomusta toimii aina :) Sulla on myös ihan superkiva blogi, sait täältä uuden seurailijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kiva kuulla, että tykkäät! Tervetuloa seurailemaan :-)

   Poista
 2. Sama setti täällä, väri mitä useiten käytän on musta. Toki nyt keväällä värikkäämmät vaatteet ovat löytäneet päällä mutta musta on ehdottomasti mun lemppari väri ja siitä ei mihinkään pääse! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on vaan niin luotettava aina! Keväällä on kyllä ihanaa pukea vähän värejäkin, aika usein tulee itse sitten juurikin mustaan yhdistettyä niitä :D

   Poista