SOCIAL MEDIA

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

SPRING VIBES

Bikernahkatakki - H&M / Toppi Vero Moda / Farkut H&M / Kengät Puma / Aurinkolasit H&M

Jos ei ajatella sen syvemmin ja mietitään vaan vuodenaikana, niin kevät on niistä inhokkini. Mutta syvällisemmin ajateltuna, se on just se kaikista paras.

Se fiilis mikä tulee aina joka kevät on mahtava. Kun lumet alkaa sulaa, ilmat lämpenee, pääsee eroon niistä miljoonista vaatekerroksista, ja ensimmäistä kertaa kävelee nurmikolla tai kuivalla, lumettomalla asfaltilla. Kaikki ne pienet asiat joita kevät tuo tullessaan, ne luo älyttömän hyvän kokonaisuuden.

Oon muuten tällä hetkellä jotenkin tosi rakastunut tuollaisiin pyöreisiin aurinkolaseihin, tai no, aurinkolaseihin ylipäätänsä. En oo koskaan aikaisemmin oikein tykännyt (en muista milloin olisin pitänyt aurinkolaseja päässä muusta syystä kuin siitä, että on aivan pakko auringonpaisteen takia), mutta nyt haluaisin pistää joka päivä ne päähän. Tämän hetkisen tunteen aurinkolaseja kohtaan huomaa myös siitä, että on tässä viikon sisällä tarttunut mukaan kaupoista neljät uudet.. Ompahan ainakin valinnanvaraa eikä tarvii käyttää aina samoja.

Lähetä kommentti