SOCIAL MEDIA

lauantai 30. huhtikuuta 2016

WORLD IS IN OUR HEAD

Asiat ei oo koskaan yksinkertaisesti hyvin, huonosti tai yhtään mitenkään. Kaikella on paljon, monia eri näkökulmia, ja me luodaan päässämme se, miten me kaikki koetaan. Meidän omat ajatukset tekee asioista kauniita ja hyviä, tai sitten rumia ja huonoja.


Käytin joskus paljon energiaa sen miettimiseen, miten kaikessa on aina jotain huonosti. Olin ihan älyttömän negatiivinen, ja valitin paljon. Jos jostain tuli hyvä fiilis tai jokin juttu tuntui kivalta, etsin niistä asioista aina huonot puolet, ja useasti se fiilis ei sitten ollutkaan enää hyvä.

Kyllästyin asenteeseeni. Tiesin, että sitä muuttamalla voin olla paljon onnellisempi ja nauttia elämästä paremmin, joten aloin työstämään muutosta. Ei sitä hetkessä asenteesta toisenlaiseen käännytty, mutta ajan kanssa, oon päässyt paljon irti negatiivisuudesta. Aluksi oli vaikeaa olla ajattelematta asioiden huonoja puolia, mutta keskityin enemmänkin ensin siihen, etten välittänyt niistä. Vaikka löysinkin asioista huonot puolensa, keskityin hyviin juttuihin. Valitsin, ja valitsen edelleen samalla tavalla, joka päivä olla onnellinen. Joskus se on helpompaa, joskus todella vaikeaa, ja ei aina edes välttämättä onnistu, mutta aina on jotain, jonka takia pitää hyvää fiilistä yllä. Joka päivä on kaks vaihtoehtoa - olla onnellinen, tai olla olematta.


Se, että päätin ottaa uudenlaisen asenteen, on ollut yks parhaimpia päätöksiä miun elämässä. Oon pelastanut monta huonoa päivää ja hetkeä sillä, etten keskity niihin ja mietin muuta. Nyt kun ajattelen parin vuoden takaista itseäni, toivon, että oisin jo silloin ymmärtänyt asenteen merkityksen. Oisin ollut paljon onnellisempi.

Välillä tuntuu, että on vaan oikeesti huonompia päiviä ja huonoja juttuja, eikä onnellisena oleminen onnistu, mutta ei se mitään. Ei se kestä ikuisesti, kunhan jaksaa uskoo siihen. Kaikenlaiset tunteet kuuluu elämään eikä niiden tunteminen oo väärin, mutta omaa fiilistä alentavat tunteet ja asioiden huonot puolet, niiden vatvomiseen ei kannata tuhlata liikaa aikaa.

''An entire sea of water can't sink a ship unless it gets inside the ship. Similarly, the negativity of the world can't put you down unless you allow it to get inside you.''

6 kommenttia :

 1. Upeaa tekstiä! Hivelee tämmöisen runotytön sielua kovin :3 Ja täyttä asiaa myös, asenne on se tärkein. On muuten jännä huomata, kuinka samanlaisia ajatuksia sulla on/on ollut kuin mulla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Ja miusta on aina kivaa, jos tunnen samaistumista lukiessani muiden postauksia, joten ihanaa jos huomaat että miun ajatukset jollain tavalla täsmää siunkin!

   Poista
 2. Tosi ihana teksti ja upeet kuvat <3

  VastaaPoista