SOCIAL MEDIA

torstai 5. toukokuuta 2016

KESÄÄ JA UNELMIEN TAVOITTELUA


Ihan mahtavaa tuo nopeasti saapuva kesä. Toivottavasti ei tuu mitään takapakkia, koska tää, että voi käyttää kenkiä jotka paljastaa jalkapöydän, eikä tarvitse pukea takkia päälle ulos lähtiessä, kelpaa paremmin kuin hyvin.

Rakastan jakkuja, mutta ne on mielestäni vähän inhottavia päällä kesäisin, jos on todella lämmin. Onneksi löysin tuon valkoisen jakun tapaisen, joka on vähän ohuempaa ja miellyttävämpää kangasta lämpimiä kelejä varten.


Tää aurinko, lämpö ja valo on saanut miut suunnittelemaan vaan enemmän ja tarkemmin kaikkea kesälle ja tuleville viikoille. Oon aina kova miettimään juttuja tulevaisuudelle, mutta nyt jotenkin tavallista enemmän.

Rakastan unelmointia. Koen itse todella tärkeäksi sen, että niitä omia unelmia myös tavottelee, ja tekee töitä niiden eteen. Niiden tavottelu kannattaa aina, koska ne voi saavuttaa. Joskus isommalla työllä ja suunnittelulla, joskus pienemmällä, mutta aina on mahdollisuus. Koskaan ei kannata luovuttaa, jos kyse on siitä, mitä oikeesti haluaa ja minkä kokee itselleen tärkeäksi.

Yks iso asia on mahdollisesti tapahtumassa miun elämässä piakkoin. Koko tää asian tavottelu ja vastaan tulleet asiat, on ollut tosi voimia viemiä ja stressaavia. On ollut paljon takapakkeja ja esteitä, on pitänyt tehdä uusia suunnitelmia ja erilaisia ratkaisuja, mutta nyt näyttää siltä, että jutut alkaa pikkuhiljaa loksahtaa paikoilleen.


Vaikka päässäni alitajunta huusi, että miun pitäisi lopettaa yrittäminen ja luovuttaa, tyytyä varasuunnitelmaan, en kuunnellut sitä. En halunnut, koska halusin uskoa siihen, että vaikka tulisi monia esteitä ja takapakkeja, voin vielä onnistua. Halusin luovuttaa vasta, kun ei ois ollut enää mitään mahdollisuuksia jäljellä. En halunnut päästää irti keskenkaiken, tuottaa pettymystä itselleni. Halusin uskoa, tehdä töitä tavoitteeni eteen.

Nyt tällä ja viime viikolla, on tapahtunut paljon asioita, jotka voi mahdollistaa tavoitteeni. Oikeastaan vielä paremmin, kuin ennen ensimmäisiä muutoksia ja takapakkeja. Mahdollisuus, joka miulla on nyt, vastaa pitkäaikaista tulevaisuuden haavettani ihan uskomattoman hyvin. Tästä puhuminen on todella pelottavaa, koska asiat ei oo vielä satavarmoja. On vielä juttuja, joita pitää hoitaa ja varmistaa. En halua siksi puhua tästä vielä tarkemmin. Mutta kunhan asiat pian, toivottavasti varmistuvat, avaan tätä enemmän ja paremmin.

Jos asiat menee nyt niinkuin pitää, tää tulee olemaan yks isoimpia muutoksia miun elämässä, tosi lyhyessä ajassa. Toivon todella, ja haluan uskoa siihen, että tää nyt onnistuu.

Aurinkolasit - Gina Tricot / Toppi - Vero Moda / Jakku - New Yorker / Housut - BikBok / Laukku - Halonen / Kengät - K-kenkä

Ikinä ei pidä luovuttaa omien unelmien eteen. Aina kannattaa uskoa itseensä, tavoitella unelmiaan. Aina on mahdollisuus, ja koskaan ei oo liian myöhäistä. Ne omat unelmat, ne on tärkeitä ja niillä on merkitys. Niiden eteen kannattaa tehdä töitä, jos se on oikeesti sitä, mitä haluaa.

Jos ei yritä, ei voi koskaan tietää. Useimmiten se kaduttaa enemmän, jos jättää tekemättä kuin se, että tekisi ja yrittäisi.

16 kommenttia :

 1. Ihana teksti ja upeat kesävaatteet!♥ Sopii sulle ihanasti :)

  VastaaPoista
 2. Oij hurjan upeita kuvia! Sun bannerisi on ihan mahtava ♥

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ja tosi hyviä ajatuksia x) sait musta uuden lukijan!

  http://aliisla.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Täällä myös yksi jakkurakastaja! ❤ Ihania kuvia ja mielenkiintoista tekstiä - jään innolla odottelemaan, että paljastat asiasta lisää! :-P

  VastaaPoista
 5. Ihanan freesi asu ja kiinnostava teksti! Jäin lukijaksi :)

  Hi Beautiful

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana!! <3 Oon ite myös ihan rakastunut niiden ulkonäköön sekä mukavuuteen :-)

   Poista
 7. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja olen samaa mieltä, aina kannattaa sekä pitää tehdä töitä omien unelmien eteen! <3 Ps. Näytät tosi nätiltä ja vautsi noi pöksyt on kivat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ei niitä muuten voi saavuttaa! Kiitos paljon <3

   Poista
 8. Ompa ihanan positiivinen ja hyvätunnelmainen blogi :) Ihana tuo jakku mikä sulla on, haluaisin itsekin kesäksi tuollaisen superohuen kevyen jakkutakin! :)

  http://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Riikka! :-) Sitten vaan metsästämään jos jostain löytyis mieleinen, toi on kyllä älyttömän hyvä päällä!

   Poista