SOCIAL MEDIA

maanantai 9. toukokuuta 2016

MONDAY VIBES


Tänään on maanantai, se monen inhokkipäivä. Turhauttava, väsyttävä ja tylsä arki alkaa, ja ihanaan, miellyttävään viikonloppuun on taas hirveän pitkä aika. Asiat tuntuu vähemmän innostavilta, herääminen on vaikeaa ja odotellaan vaan, että tämä ja seuraavatkin arkipäivät kuluis nopeesti ja pääsis sinne perjantaihin.

Mie tykkään maanantaista. En halua nähdä sitä yhtään huonompana päivänä, kuin muutkaan on. Nään sen ihan vaan uuden viikon alkuna, samanarvoisena päivänä kuin muutkin. On kivaa palata arjen rutiineihin, ja joskus maanantai tarkoittaa alkua jollekkin muullekkin, kuin vaan tulevalle viikolle.


Suurimman osan ajasta, me elellään arkea. Viikosta suurempi osa on arkipäiviä kuin viikonloppua, joten koen todella tärkeäksi sen, että nautin arjestani. Arjesta voi luoda mielekästä, sitäkin voi suunnitella, ja näihin päiviin voi keksiä kivoja juttuja.

Kohta suuntaan ystävälleni, otamme aurinkoa, nautimme tuosta lämmöstä, valosta ja toistemme seurasta. Nautitaan tästä päivästä.

Maanantaikin on hyvä päivä, kunhan antaa sille mahdollisuuden.

10 kommenttia :

 1. Pirteä postaus, tästä jäi hyvä olo! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäisiä kuvia, olet upea:3 Kylläpä harmittaa kun nyt viileni ilmat kun viime viikko oli niin ihanan lämpöinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 niimpä, oli kieltämättä vähän inhottavaa polkea pyörällä kylmässä tuulessa ja kaatosateessa.. :D toivotaan että lämmöt tulee nopeesti takas!

   Poista
 3. Ihanan positiivinen postaus! Muutenkin kivan rento ja tyylikäs asu:)
  Ootko muuten tehnyt uuden blogin tälleen asiasta toiseen, sillä edellisestä ei ainakaan tuu enää ilmotuksia :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sofia :-) aa en oo! miksköhän ei tuu, jossain joku häikkä varmaan :D

   Poista