SOCIAL MEDIA

perjantai 27. toukokuuta 2016

MUUTTOKAAOSTA JA VIROON MENOA

Huh en muistanutkaan, mikä kaaos, epäjärjestys ja sotku tulee muuttoa tehdessä, ja kuinka paljon siihen saa menemään aikaa. Varsinkin nyt, kun miun asunnosta täällä Lappeenrannassa loppuu tässä kuussa vuokrasopimus, eli sieltä piti kaikki tavarat raahata äitini luokse, ja kohta pitääkin sitten viedä tavarat täältä Vantaalle uuteen asuntoon.

Tuntuu jo nyt, että on tehty hirveesti tavaroiden kanssa hommia, mutta kyllä tää tästä sitten helpottaa. Muutto kuitenkin on iloinen asia, joten jaksaa tämänkin vaiheen tästä prosessista! En oo vielä edes oikein sisäistänyt tulevaa muuttoa, koska kaikki tapahtuu todella nopeasti. Mutta eiköhän sen sitten viimeistään tajua, kun on tavarat saatu vietyä, ja vietän ensimmäistä yötä uudessa ympäristössä.


Tavaroiden siirtelyn ja pakkailun lisäksi on vielä kaikki kouluun liittyvät asiat, kun kyseessä on siirto. Kurssien suhteen pitää tehdä vähän enemmän hommia kuin ois muuten tarvinnut, kaikenlaiset paperijutut ja niin edespäin.

En halua surra tai niinkään valittaa näistä jutuista, koska muuttoa ja siirtoa itse halusin, joten silloin täytyy myös ''kärsiä seuraukset'', eli nämä ikävemmät asiat. Nää ei niin kivat-vaiheet kuuluu useimmiten unelmien ja tavotteiden havitteluun, joten hyvillä mielin näitäkin kohdatessa!


Ihan juuri pitäis alkaa pakkailemaan, mutta ei muuttoa ajatellen, vaan koska huomenna aamulla suuntaan Helsinkiin. Siellä miun sisko oottaa miuta, pyöritään vähän kaupoilla ja illalla mennään JVG:n keikalle. Jäädään hotelliin yöksi, koska sunnuntaina tehdään sitten päiväreissu Tallinnaan.

Oon käynyt Virossa vaan kerran, jolloin olin kolme vuotias, joten tulee olemaan oikeastaan uudet maisemat miulle. Yleensä kun mie matkustan ulkomaille, niin tulee mentyä vähän kauemmas eikä niinkään näihin lähimaihin, joten ihan kivaa vaihtelua!


Ihanaa viikonloppua teille, palaillaan sen jälkeen ♥

8 kommenttia :

 1. Jos tulee joskus yksinäistä Vantaalla niin laittele mulle snäppiä tai jotain! :P Ei tästä kuitenkaan niin pitkä matka oo sinne :) Pidä hauska viikonloppu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Emmi, ois ihan mahtavaa nähdä!! Ottelen sitten heti yhteyttä, kunhan on saatu vähän asuntoa järjestykseen <3 Ja kiitos, mie pidän! :-)

   Poista
  2. siis voi vitsit tajusin tän kommentin vasta nyt! :D Mut joo ota ihmeessä, tehdään sit kynnetkin sulle! :P

   Poista
 2. Ihania kuvia! Hyvää viikonloppua sinne sulle :)

  VastaaPoista
 3. Muutossa on aina oma hommansa, mutta siinä saa samalla kätevästi karsittua kaikkea turhaa pois ja sen jälkeen on paljon parempi fiilis! :)) Mukavaa reissua teille ja nauti lomasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä totta, muutossa tulee karsittua todella helposti pois kaikkea tarpeetonta, pääsee eroon turhista tilaa vievistä tavaroista! :D Kiitos paljon <3

   Poista