SOCIAL MEDIA

maanantai 30. toukokuuta 2016

PICS FROM TALLINN


Tullut tän päivän aikana huomattua useaankin otteeseen, miten tosiaan tarvitsen ainakin sen kahdeksan tuntia unta yössä, että hommat sujuu ja pysyn perällä asioista... On tässä mm. kävelty ovia päin ja meinattu mennä väärään junaan (kahdesti). Nukun yleensä yhden yön aikana sen 8-9 tuntia, ja nyt koko viikonlopun unisaldo yhteensä on jäänyt alle sen.

Mutta oli tosiaan sen arvoista! Erittäin kiva shoppailureissu, monet hyvät ruokailuhetket (mm. sushibuffet ja bataattiranskalaiset, heaven on earth) sekä ihan mahtava keikka takana. Rakastan keikoissa sitä miten on vaan just siinä, kuuntelemassa hyvää musiikkia eikä oo kiire mihinkään, ja voi täysillä nauttia hetkestä.


Vähän meinas iskeä paniikki laivan lähdön lähestyessä, koska edellisestä kerrasta on niin kauan, etten edes muista sitä. Mutta hyvin sain tsempattua itseni pysymään (ainakin jollain tasolla) rauhallisena, ja ei se sitten ollut todellakaan edes paha! Ihan turhaan tuli panikoitua, matka meni tosi helposti ja nopeasti. Laivalla meneminen on tuntunut miulle aina jotenkin paljon pelottavammalta kuin lentokoneella, mutta johtuu varmaan osittain siitä, että käytän lentokonetta niin paljon useammin.

Kuvia tuli otettua suht vähän kameralla tai oikeastaan ylipäätään, koska oltiin paljolti koko ajan tekemässä jotain muuta. Nähdään siskoni kanssa aika harvoin, joten halusin myös nauttia kunnolla yhdessä olosta ilman paljoa kuvaamista ja kameran käyttöä.


Mutta koska käyn todella hitaalla tänään, ja lievä unenpuute painaa päälle, niin suuntaan nyt lepäämään sohvan pohjalle netflixin ja raakaherkkujen kanssa. Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu!

10 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! :-) Oon lähössä ylihuomenna Tallinnaan, joten nää kuvat tuli hyvään saumaan :-D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Ja kiva kuulla, pidä hauskaa siun matkalla!

   Poista
 2. Naaam bataattiranut on niin parhaita! :)) Ja sen ymmärtää täysin ettei kokoajan ole ollut se kamara kourassa, kun haluaa nauttia toisen seurasta. Yritähän lepäillä ja saada univelkoja kuitattua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Voisin syödä niitä joka päivä kyllästymättä :D Ja jep, vaikka kuvailuhommat onkin kivaa puuhaa niin välillä on hyvä pitää kameraakin kunnolla syrjässä :-) Kiitos Linda <3

   Poista
 3. Näyttää upealta!♥ Kivan kesäiset otokset :)

  VastaaPoista