SOCIAL MEDIA

perjantai 20. toukokuuta 2016

ROHKEUDESTA JA ITSEENSÄ USKOMISESTA

Joskus saattaa helposti luopua jostain haaveesta, aikeesta tai muusta vastaavasta joidenkin muiden mielipiteiden tai sanomisten takia. On innostunut jostain, haluaa jotain paljon, sitten kuulee jonkun negatiivisen kommentin, ja lannistuu. Ei uskallakkaan, tai ei muuten vaan tahdo enää yrittää, ei tahdokkaan toteuttaa itseään. Menettää sen tietyn fiiliksen ja innon.


Se voi olla pelottavaa. Toimia jotenkin, jonka kuulee joidenkin mielestä olevan noloa, väärin tai vähemmän arvostettavaa. Kun kuulee muiden negatiivisia kommentteja siitä, miten haluaa toteuttaa itseään, se voi olla ahdistavaa. Mutta ne on vaan ohimeneviä sanoja, ajatuksia ja lauseita. Niillä ei loppupeleissä oo mitään merkitystä tai arvoa. In the end, vaan sillä on merkitystä, mitä itse tuntee ja ajattelee.

Pelon tunteminen ei oo väärin, me kaikki tunnetaan sitä joskus. Sitä ei aina pysty tuosta noin vaan sysäämään pois, tai olla huomioimatta. Sen voi antaa kontrolloida itseään, tai sitten pistää vastaan. Ei annakkaan sille valtaa.

Se ei oo rohkeutta ettei pelkää, vaan se, että vaikka pelkää, ei anna sen häiritä, ja toimii sitä vastaan.

 
Joku voi sanoa, ettet oo tarpeeks hyvä, tarpeeks kaunis tai tarpeeks mitään, mutta se ei tarkoita sen jonkun olevan oikeessa. Se ei oo totuus, niin kauan, kun ei oo itse samaa mieltä. Kunhan ei hyväksy sitä.

Aina on kyllä joku, kuka ajattelee myönteisesti, ja joku, kuka päinvastoin. Omissa käsissä on se valta valita, minkä hyväksyy, minkä antaa olla totta.

Oot erittäin hyvä ja täysin riittävä. Se, miten haluat itseäs toteuttaa, miten haluat elää, ja mitä haluat saavuttaa, on älyttömän upeaa. Kun uskoo itse siihen, muulla ei oo väliä. Ihan sama niistä negatiivisista sanoista ja lauseista.

4 kommenttia :

 1. Puhut kyllä ihan täyttä asiaa :-) niin itsekkäältä kuin se kuulostaakin; ois tärkeetä oppia asettamaan itsensä välillä muiden edelle… Muiden mielipiteille ei tosiaan pitäis antaa liikaa valtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista <3 ja niimpä, niihin ei kuitenkaan voi itse vaikuttaa!

   Poista
 2. Todella ihana teksti, pistää miettimään :-)

  VastaaPoista