SOCIAL MEDIA

maanantai 2. toukokuuta 2016

TODAY'S


Viime viikot on tuntuneet todella kiireisiltä. Siltä, että joka päivä on jotain tärkeää hoidettavaa ja tarkkoja aikatauluja. Miulle käy välillä niin, että kiireisinä ja stressaavina päivinä, kun illalla hoidettavat asiat on hoidettu ja voisi rauhassa levätä, en osaa pysähtyä. Tai miulla jotenkin jää se kiireen tunne päälle, vaikka ei enää olisikaan sitä. Sellaisina päivinä illalla rauhottuminen, tai päivän aikana ylipäätään, on todella vaikeaa miulle.

Mutta vaikka onkin tuntunut kiireiseltä, oon silti ollut tosi hyvällä tuulella. Välillä on enemmän asioita hoidettavana, mutta sekin menee ohi, ja tulee kyllä se rauhallisempi aika. Tää on nyt vaan tällänen vaihe, enkä halua antaa sen masentaa. Ei ne aikataulut katoa vaikka sitä paljon surisinkin. Kun on tällaisia kiireisempiä ajanjaksoja, oppii arvostamaan vielä enemmän niitä rauhallisia, aikatauluttomia päiviä.


Ollaan parhaan ystäväni kanssa käyty katselemassa uusia kesävaatteita (löysin muuten tänään älyttömän ihanat housut, jotka tulevat varmasti näkymään täällä blogin puolella pian), suunniteltu kesälle juttuja ja vietetty aikaa muutenkin yhdessä, koska emme vähään aikaan omilta kiireiltämme ehtineet. Onnea on huomata, miten ystävyyssuhde säilyy siitä huolimatta, vaikka jonkin aikaa olisikin näkemättä ja pitäisi vähemmän yhteyttä.

 
Aurinkolasit - Gina Tricot / Toppi - Zara / Neuletakki - BikBok / Farkut - Bikbok / Korut - Glitter / Kengät - K-Kenkä

Käytiin tämän kyseisen ystäväni kanssa kuvailemassa vähän tämän päivän asua. Koko mustaa, mutta viime aikoina oon inspiroitunut mm. valkoisesta, sinisestä ja harmaasta, ja niitä tulee varmasti näkymään päälläni enemmän, varsinkin kun ilmat tästä vielä lämpenee.

Tuosta topista oon muuten tykännyt paljon viime aikoina, löysin sen Zarasta pari kuukautta sitten. Ajattelin sitä aluksi vaan yhdistettynä korkeavyötäröisten hameiden kanssa, mutta toimii mielestäni korkeavyötäröisten farkkujenkin kanssa hyvin!

8 kommenttia :