SOCIAL MEDIA

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

ARJEN PIRISTÄVIÄ VALINTOJA


Kehun muita tai oon muulla tavoin kohtelias, esim. hymyilen ohimennen, kehun toisen vaatetta tai muuta vastaavaa. Kun huomaan tuottaneeni hyvää fiilistä jollekkin toiselle, piristyn siitä automaattisesti itsekkin. Ja yleensä kun on itsekkin kohtelias, saa samaa kohtelua takaisin.

Liikun. Miulle tulee liikkumisesta hyvä fiilis, oli kyseessä rääkkireeni tai portaiden kävely hissin sijaan. En aina tarvitse jotain kunnon liikuntasuoritusta ollakseni tyytyväinen. Hyötyliikunta, venyttely tai pieni kävelylenkkikin tekee hyvää!

Suunnittelen. Miusta on ihanaa haaveilla, unelmoida tai ylipäätään mietiskellä, mitä haluan tulevaisuudelta. Oli kyse sitten ammatin haaveilusta tai seuraavan viikon aktiviteeteista. Niihin liittyvä suunnittelu ja tavotteiden asettaminen on mielestäni kivaa, ja sitten myös palkitsevaa, kun ne saavuttaa tai ne asettuu kohdalle.


Järjestelen sisustusta uudestaan. Nautin ihan älyttömän paljon tavaroiden asettelusta ja järjestelystä, ja pienikin paikkojen vaihtaminen tekee kivaa vaihtelua! Siivoan myös vaatekaappia n. kerran viikossa, en tiedä miten mutta miusta se on mielekästä tekemistä. Vihasin sitä ennen ja siivosin ehkä kerran vuodessa sen (joka näkyi, mm. vaatteet tursusi oven raoista ja lattialta löytyi ainakin kolmas osa) mutta yhtäkkiä jossain välissä tykästyinkin siihen.

Otan, muokkaan tai katson valokuvia. Voisin viettää (ja välillä vietänkin... :D) monia tunteja putkeen valokuvien parissa. Valokuvat on ollut miulle aina todella merkityksellisiä, jonka huomaakin siitä, että kone on ihan jumissa kymmenistä tuhansista otoksista. Kuvien muokkauskin on miusta kivaa, ja pienillä rajauksilla tai säädöksillä saa kuvasta jo paljon paremman!

En ajattele asioita yksinkertaisina. Jos joku on miulle töykeä, jokin juttu myöhästyy, jotain vaatetta ei oo miun kokoisena tai ihan mikä vaan muu asia, joka ärsyttää tai tuntuu pahalta, en koskaan ajattele niitä yksinkertaisina. Asioilla on monta puolta, tekijää ja merkitystä, kaikenlaista tapahtuu vaikkei haluiskaan, joten yritän olla aina lannistumatta pienien arkisten vastoinkäymisten kohdalla.

2 kommenttia :

  1. Samoilla nikseillä yritän itekkin aina åiristää arkea ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että siulla on käytössä samanlaisia juttuja! :-)

      Poista