SOCIAL MEDIA

perjantai 17. kesäkuuta 2016

BUSY DAYS


Muuttohommia, yökyläreissu siskopuolen luona kouvolassa ja lounastreffejä ystävien kanssa, töiden tekoa ja odottamattomia käänteitä. Näitä juttuja on mahtunut muutamiin viime päiviin, joiden takia täällä blogin puolella onkin ollut tämän viikon hiukan hiljaiseloa.

Ollaan saatu vietyä jonkin verran tavaroita ja tutustuttu vähän uuteen asuinympäristöön, ja vitsi miten outo olo miulle siitä tuli. Kun sai ensimmäiset jutut vietyä, näki niitä omia tavaroita uudella asunnolla ja kierteli lähistöllä, niin tuli ensimmäistä kertaa oikeesti se fiilis, että mie tosiaan muutan parin kuukauden sisällä ja aloitan koulun ihan uudessa paikassa, uudella paikkakunnalla. En oikein osaa kuvailla tunnetta joka on ollut hiljattain, mutta innoissani oon, sen osaan sanoa.

Ja tiiättekö, kun välillä tulee sellaisia käänteitä suunnitelmissa vastaan, jotka on ei niin kivoja ja odottamattomia? Inhottavia, mutta niitäkin joutuu valitettavasti joskus kohtaamaan. Nyt on jouduttu, ja niiden takia en päässyt lähellekkään läppäriäni muutamaan päivään, eli postausten tekeminen tai julkaisukaan ei oo sen takia onnistunut. Puhelimen kautta oon onneksi pystynyt teidän kommentteihin vastailemaan!


Mutta tässä sitä nyt ollaan, ja jatkuva kiireen tunne on suht hyvin laskenut. Rauhoitettiin muuttohommatkin nyt tän kuun ajaksi, ja sitten Lontoon matkan jälkeen jatketaan sen parissa.

Näissä kuvissa näkyy tämän päivän, pilvisen mutta lämpimän sään asua. Tänään oli niin sellanen fiilis, että tukka kiinni ja lippis päähän, jotain naisellista mutta myös erittäin mukavaa päälle. Hame, converset ja reppu olivat lippiksen lisäksi tämän päivän ehdoton valinta!

Lippis - Adidas / Toppi - Bershka / Hame - H&M / Ruutupaita - Mango / Reppu - H&M / Kengät - Converse

Mutta illaksi vaatteet vaihtuu kyllä kollareihin ja isoon t-paitaan, ja tää perjantai-ilta kuluu pitkästä aikaa sohvalla lojuen, rauhallisissa merkeissä, mihinkään menemättä tai huolehtimatta mistään velvollisuuksista. Hyvä ystävän seura, juuressipsit, iso kulhollinen mansikka-mango smoothieta ja Greyn Anatomia. Just tätä tarviin nyt.

Tehkää tekin tänään (tai olkaa tekemättä mitään, jos tuntuu nyt siltä) just sitä mitä haluutte, tarviitte tai mikä tekee teijät onnelliseks. Tehkää niin joka päivä, kuunnellen omaa fiilistä.

Ihanaa viikonloppua teille ♥

4 kommenttia :

 1. Ihana postaus! Tykkään myös tosta asusta tosi paljon x)

  VastaaPoista
 2. Ihanan rento asu ja tuo lippis sopisi mun kaappiin kanssa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Joo se näyttäs kyllä ihan varmasti hyvältä siun päällä, siun pitää sitten ostolakon jälkeen pohtia jos tuollainen ois hyvä ostos ;)

   Poista