SOCIAL MEDIA

perjantai 3. kesäkuuta 2016

PÄIVÄN ASUA JA HETKESSÄ ELÄMISESTÄ

 
Yritin viime kevään sekä kesän aikana todella moneen kertaan etsiä jotain pitkähihaista shortsi-playsuittia, mutta en löytänyt mistään mieleistä, ei ollut miun kokoa tai sitten ei tuntunut hyvältä päällä, jolloin vaate saakin jäädä kauppaan.

Nyt kun kävin viime viikonloppuna siellä Virossa, niin silmääni osui ''last chance''-tyyppisestä vaaterekistä tämä upeus. Oon vaan niin rakastunut tähän nyt. Todella mukava päällä, ja tykkään väreistä sekä kuosista älyttömän paljon.

Playsuit - New Yorker / Aurinkolasit - Gina Tricot / Laukku - Halonen / Kengät - K-Kenkä

Miulla on takana todella menojen täyteinen ja kiireinen kevät. Muuton ja koulujuttujen lisäksi on ollut paljon muitakin juoksevia asioita ja tärkeitä aikatauluja, ainakin on tuntunut todella paljolta. En muista päivää, jolloin ei ois pieni stressi hiipinyt päälle hoidettavista jutuista, joihin liittyvää tekemistä on ollut oikeastaan lähes päivittäin.

Asia joka todellakin on unohtunut ihan liikaa tässä muutaman kuukauden aikana, on hetkessä eläminen. Oon elänyt täysin vaan tulevalle ajalle, ja ajatellut meneillään olevia päiviä sellaisiksi, joista on selviydyttävä. Päiviä, jotka vaan täytyy suorittaa. Tänään herätessäni tajusin sen, ja tuntuu inhottavalta. En halua enää vaan suorittaa.


Ainut mikä on varmaa, on tämä hetki. Mitä vaan voi tapahtua milloin vaan, eikä tulevassa olevat asiat oo varmoja. Mahdollisuudet joidenkin asioiden tapahtumiseen voi olla pienet joo, mutta en itse usko sellaisiin tilastoihin. Oli todennäköisyys minkä kokoinen vaan, mitä vaan ajatellessa, siellä on aina se toinenkin puoli. Unelmia ja tulevaa tavoitellessa on tärkeää nauttia siitä matkasta.

Olkaa onnellisia tästä hetkestä. Tehkää just sitä, mikä tuntuu parhaalta vaihtoehdolta, mistä tulee hyvä fiilis. Elämä on se mikä tapahtuu nyt, niitä unelmia ja tulevaa kohti mennessä.

14 kommenttia :

 1. Ihania kuvia sinusta! Hyvää viikonloppua<3

  VastaaPoista
 2. toi sopii sulle kyllä tosi hyvin! <3

  http://adorabledreamss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana asu! Oon itsekin ollut melkoinen suorittaja koko kevään, tehnyt opintoja automaattisesti kuin robotti ja unohtanut elää. Mutta nyt on loma <3. Muistahan siekin ottaa rennosti! PS. Liityin lukijaksi.

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Joo silloin kun on kiireitä, niin sitä unohtuu niiden alle ja huomaamatta vaan suorittaa, mutta niimpä, nyt on odotettu ja ansaittu loma!! Ja kiva kuulla, tervetuloa seurailemaan! :-)

   Poista
 4. Ihanan raikkaan näköinen asu! Toi playsuit sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana asu, tykkään! <3 Mä olen kanssa haaveillut jostain tälläisestä playsuitista, mutta ensi vuonna sitten jos ei ole ostolakkoa juurikin kesällä käynnissä ;D Ja hei, hetkessä elämistä ei saa koskaan unohtaa, se on elämän suola! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Oon kyllä tosi ylpee siun sitkeydestä ja pysyvyydestä tuossa siun ostolakossa! Kyllä siullekkin sitten löytyy kun ei oo lakkoa ;) Ja niimpä se on tosi tärkee juttu, pitää alkaa taas panostaa sen muistamiseen!

   Poista
 6. Ooh toi asu sopii sulle niin hyvin <3 Ja tykkään sun näistä "ajatus-postauksista" ihan sikana! Saa itekin ajateltavaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Aliisa <3 Kiva kuulla että tykkäät! :-)

   Poista
 7. Niin ihana tuo ja sopii sun tummien hiusten kanssa vielä erityisen hyvin! Oon itekin etsinyt just jotakin tuollasta sinivalkoista mekkoa tai jumpsuittia, koska tuo väriyhdistelmä on niin ihana...toivottavasti kesän aikana löytysi! :)

  http://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :-) Joo nuo värit keskenään näittää tosi kivalle, toivotaan ja pidetään peukkuja että siekin löydät itselles jonkin sellaisen!

   Poista