SOCIAL MEDIA

torstai 9. kesäkuuta 2016

POSITIVE VIBES LATELY


.. Kesäpukeutuminen, yks tän vuodenajan ehdottomasti parhaimpia juttuja. Rakastan pukeutumista ja asujen luomista älyttömästi, joka onkin näin kesäisin mielestäni paljon kivempaa ja helpompaa kuin esimerkiksi talvella!

.. Ensimmäinen visiitti uudella asunnolla, joka tapahtuu huomenna. Oon niin innoissani, etten varmaan saa nukutta ens yönä.

.. Oikeat ihmiset ympärillä, jotka pysyy rinnalla tapahtui mitä tahansa. Oon niin onnellinen miun isosiskosta sekä hyvistä, läheisistä ystävistä, keitä ilman moni asia ois ollut todella paljon raskaampaa ja vaikeampi käsitellä.


.. Spotify Premium. Siis en voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, kun ensimmäistä kertaa puhelimella spotifyä käyttäessä saikin valita biisin ilman satunnaistoistoa, ei tullut mainoksia ja sai skippailla biisejä ihan niin monta kertaa kuin huvitti. Aluksi aattelin ettei premium ois järkevä ostos, mutta nyt oon täysin eri mieltä!

.. Raikkaat smoothiekulhot ja itsetehdyt banaanijäätelö-annokset kuumina päivinä.

.. Tulevan Lontoon matkan suunnittelu. Mie oon listannut niin paljon juttuja Lontoota varten, ettei edes ehditä mitenkään toteuttamaan kaikkea. Tämä tarkoittaa vaan siis sitä, että pitää tehdä visiitti sinne joskus uudestaan!

Hattu - New Yorker / Paita - Bershka / Shortsit - Gina Tricot / Kengät - K-Kenkä / Aurinkolasit - Gina Tricot

.. Vasta lakatut kynnet. En nauti paljoa itse siitä kynsien lakkailusta, mutta lopputuloksesta tulee aina hyvä fiilis (jos ne vaan onnistuu). Tykkään todella paljon laitetuista kynsistä, ja vaaleat sävyt sekä valkoiset on ihan lemppareita! Miun mielestä ne piristää omalla tavallaan olemusta.

.. Ulkotreenit ja sen jälkäiset auringonottohetket parhaan ystävän kanssa. Vaikken mitenkään hirveästi valitettavasti rusketukkaan, niin on se auringon alla makoilu silti ihanaa.

.. Työ, josta voi tosissaan sanoa nauttivansa, eikä koskaan tunnu pahalta sinne lähtö. Kahvilatöistä mainitsinkin puhelin katsaus-postauksessa, mutta sen lisäksi teen myös lastenhoitokeikkoja. Tykkään molemmista todella, todella paljon. Työn löytyminen oli aluksi todella hankalaa, mutta toisaalta hyvä etten saanut heti paikkaa, koska sitten en ois törmännyt näihin mahdollisuuksiin!

6 kommenttia :

 1. Tyylisi on vain niin ihana ♥ Ja tykkään ehdottomasti lukea tämänlaisia postauksia, tulee nimittäin niin hyvä fiilis niistä :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia susta! :) Ja ihanna positiivisia juttuja <3 Spotify Premium on ihan paras juttu :D Lontoossa aika menee todella nopeesti ja ei varmasti koskaan saa tarpeekseen siitä kaupungista <3 Matkapostauksia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Niina! <3 Joo se on kyllä hintansa arvoinen! En enää koskaan halua palata mainoksiin ja skippausrajoituksiin hahah :D Menee varmasti, siellä täytyy käydä uudestaan :-) Ja kiva kuulla, niitä tulee heti matkan jälkeen!

   Poista
 3. vitsit, miten ihana hyvänmielenpostaus!:) Mäkin oon suunnitellut hankkivani ton Spotify Premiumin, mutta en oo syystä tai toisesta vaan raaskinut vielä hankkia sitä - nyt on varmaan ihan pakko, kun niin monet sitä suosittelee:D

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :-) Joo miullakin meni kauan ennenkuin lähdin testaamaan, mutta hanki ihmeessä! En usko todellakaan että pettyisit, päinvastoin :D

   Poista