SOCIAL MEDIA

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

PUHELIN KATSAUSTA


1. Porrastreenit talven jälkeen on kevään ja kesän tullen yks miun lempparijuttuja. Kivaa vaihtelua sisällä treenaamiselle! Ollaankin otettu nyt tavaksi parhaan ystäväni kanssa, että käydään viikon toisena jalkapäivänä kuntosalin sijaan aina jossain ulkona portaissa. 2. Pikainen asu kuva ennen kaupungille lähtöä. Oon tykännyt käyttää hattuja viime aikoina paljon, ne piristää miusta asua kivasti. 

3. Meille tänne Lappeenrantaan aukesi n. kuukausi sitten uusi kahvila, josta tuli heti heittämällä lemppari. Upean näköisiä sekä makuisia raakaherkkuja, mantelimaitoon tehtyä jäälattea, erilaisia smoothieita ja tuorepuristettuja mehuja... Kaikkea todella ihanaa. Ollaan tässä tutustuttu kahvilan yrittäjän kanssa, ja teen nykyään välillä keikkaluontoisesti työtä tuolla, joka on ollut miusta todella mahtava juttu, oon tykännyt älyttömästi! 4. Miun mielestä smoothieista paras - vihersmoothie bowl.


1. Ostin nää shortsit vuos sitten, mutta viime kesänä oli sen verran kylmät ilmat, että pääsin käyttämään näitä vaan kahdesti, ja sekin oli kun käytiin Italiassa. Nyt on ainaskin vielä säät sallineet, ja oon saanut nääkin käyttöön! 2. Katsoin talvella paljon Greyn Anatomiaa, mutta jossain vaiheessa vaan oikeastaan unohdin koko sarjan, enkä katsonut sitä pitkään aikaan. Viime viikolla muistin kyseisen sarjan ja miulla olevien levyboksien olemassa olon, ja nyt oon hurahtanut uudestaan ja tulee unohduttua telkkarin ääreen välillä moneksi tunniksi.

3. Uusi ruokarakkaus - falafelit. Maistoin näitä ensimmäisen kerran vasta vähän aikaa sitten, ja nyt oon ihan koukussa. Tattaripasta on myös miulle uusi tuttavuus jota näkyy kuvassa, joka saa myös miulta pelkästään hyvää palautetta! 4. Täydellisen makuinen sekä näköinen mantelimaito-latte.


1. Oon täysin rakastunut tuohon valkoiseen paitaan, joka löytyi Bershkasta Viron reissulla. 2. Yks miun isoimpia ''paheita'' on niin sanottu terveellinen roskaruoka ja terveelliset herkut. Kun käyn ruohonjuuressa tai punnitse ja säästä-liikkeessä, niin miulla menee helposti siellä parikin tuntia ja mukaan tarttuu aika paljon kaikenlaista. Kuvassa olevat tuli mukaan viime reissulta - muun muassa vegaanista luomu tryffelisuklaata, kaakao-maca pikkukeksejä ja marjainen proteiinipatukka. Saan aina tajuttomat kiksit herkuista, jotka on luomua ja maidotonta, ilman vehnää sekä valkoista sokeria.

3. Tää on yks tän hetken lemppari quoteja. 4. Ollaan parhaan ystäväni kanssa otettu muutamaan otteeseen aurinkoa näiden hyvien säiden aikana, mutta lopulta miuta aina vaan lähinnä ärsyttää - rusketun todella huonosti, ja hän saa rusketusrajat puolessa tunnissa. Näytän kalpeimmalta kalkkilaivan kapteenilta hänen rinnalla, mutta otan vaan sitkeästi jatkossakin aurinkoa, niin eiköhän miuhunkin vielä tartu väriä!

4 kommenttia :

 1. Täällä myös yks, joka jää usein kierteleen Ruohonjuuri kauppaan haha :D♥ Sieltä on tarttunut mukaan monia kivoja terveellisiä herkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiva kuulla, se on niin ihana kauppa! :D <3 Joo sieltä kyllä lähtee helposti mukaan, ja oon itse ollut oikeastaan jokaiseen tyytyväinen jota oon ostanut :-)

   Poista
 2. Pakko mennä käymään tuolla kahvilassa ensi kerralla kun Lappeenrantaan suuntaan, ehkä mekin törmätään silloin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo erittäin paljon suosittelen käymistä! ja ois kyllä mahtavaa jos törmättäis :-)

   Poista