SOCIAL MEDIA

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

THINKING ABOUT PALM TREES AND SUN

Kolmas hämärä, tuulinen sadepäivä putkeen. Ei tosin valittamista, nää päivät on ollut niin leipomista, rentoutumista ja rauhoittumista, netflixiä, siivoamista sekä järjestelyä varten.

Vaatekaappi siivottu, tavaroita käyty läpi ja laitettu turhia pois, imuroitu, katsottu jaksoja Greyn Anatomiasta, Orange is the new blackista sekä O.C:sta... Kiitos sateelle, sait aikaan erittäin rentoutuneen fiiliksen sekä herätit siivousinnon kunnolla henkiin.


Mutta on näiden päivien aikana kyllä siitä lämmöstäkin haaveiltu. En varmaan oo ainut, kellä on käynyt mielessä tässä jatkuvan sateen aikana matkustaminen, palmut, hiekkarannat tai ylipäätään lämmin, aurinkoinen keli?


Uppouduin ihan täydellisesti eilen illalla nimittäin katselemaan vanhoja reissukuvia, ja ai vitsit miten matkakuume nousi, etenkin etelän maita kohtaan. Tuli niin kova ikävä ja halu palmujen alle hiekkarannalle.

Ajatusta on ollut, että loppuvuodesta voisi toteuttaa johonkin etelään matkan, mutta sen näkee sitten lähempänä. Vuorossa nyt ensin se reissu Lontooseen josta oon puhunut, se on myös enemmän kuin tervetullut!


Halusin näyttää teillekkin joitain otoksia, joten tässä postauksessa on yhdestä aivan mahtavasta matkakohteesta kuvia, Kreetasta. Olimme siellä siskon ja äidin kanssa lokakuussa 2014 eli vähän reilu puolitoista vuotta sitten, ja matka oli todella onnistunut!

Busseja kulki hyvin ja kävellenkin pääsi suht nopeasti erilaisiin ravintoloihin sekä vaate- ja ruokakauppoihin, älyttömän upeita maisemia ja pikkukujia, hotellillamme oli ihana uima-allas sekä niin kaunis näkymä hiekkarannalle, joka oli aivan majoituksemme vieressä.


Matkustaminen, uusien paikkojen näkeminen sekä erilaisten kulttuurien kokeminen antaa kyllä todella paljon. Joitain kuvia katsoessa muistan niin elävästi sen fiiliksen joka silloin oli, että tunnen sen melkein yhtä vahvasti nytkin.

10 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Matkusteleminen on kyllä ihan parasta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! :-) Niin on, siihen rahaa käyttäessä tietää varmasti että se ei mee hukkaan!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia <3 Kyllä itsekki kaipaa nyt lämpöön, onneksi ensi kuussa pääsee :) Lontoossakin voi olla lämmin, mä olin sielä heinäkuussa ja siellä oli niiiin lämmin :D Toivotaan, että teillekki sattuu hyvät säät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Oi ihanaa, että pääset! :-) Ja aijjaa kiva kuulla, toivottavasti meilläkin käy yhtä hyvin!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Todellakin kaipailisin lämpöä tännekin vähän lisää. Sitten tää sää vaihtelee kun hetki sitten täällä satoi kaatamalla vettä ja nyt paistaa taas aurinko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :-) Joo säät on ollut ikävä kyllä vähän arvaamattomia, mutta nyt näyttää ainakin toistaiseksi onneksi paremmalta!

   Poista
 4. Niin ihania kuvia! Matkakuume vaan kasvaa ja kasvaa! Kreikka on niin ihana... Oon viettäny siellä tosi paljon aikaa, koska mulla on siellä tuttuja. Kreetallaki oon käyny joskus pienempänä - ja lähtisin vaikka samantien takas jos vaan vois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Kiva kuulla että siulla on siellä tuttuja, on varmasti kiva senkin puolesta käydä siellä! Kreikka on kyllä upea maa, siitä ei saa tarpeekseen <3

   Poista
 5. Ei vitsit mikä matkakuume nousikaan näistä kuvista! :D Aivan ihania<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah matkakuvia katsoessa on aina se vaara :D Kiitos paljon <3

   Poista