SOCIAL MEDIA

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

BACK FROM LONDON


Täällä ollaan taas! Eilinen kotimatka sai vähän epämukavia käänteitä, muun muassa emme meinanneet saada autoa lentokentän parkkihallista ja kouvolassa juna johon miun piti mennä, lähti kirjaimellisesti suoraan nenäni edestä... Kerkesin painaa oven vieressä olevaa nappiakin, mutta juna vaan alkoi kulkemaan eteenpäin. En oo muuten koskaan myöhästynyt junasta, vähän turhautti.

Mutta noh, nää oli tän reissun vastoinkäymiset ja onneksi toisaalta vasta matkan päätyttyä, koska Lontooseen meno ja siellä oleminen sujuikin erittäin hyvin! Vaikka aikaeroa olikin vaan kaksi tuntia, jonkin sortin jet lag on silti läsnä, varsinkin kun eilinen kotimatka venyi pidemmäksi kuin piti sekä herätys oli ollut jo puoli viideltä aamulla.


Univelkaa on siis vielä, joten tämä päivä menee aika paljolti lepäillessä lukuunottamatta sitä, että käydään satamassa pyörähtämässä jollain kansainvälisillä markkinoilla ystäväni kanssa. Kuvien kimppuun kävin eilen illalla jo jonkin verran, ja tänään oonkin niiden parissa ollut enemmän sekä oon vielä illallakin! Miun mielestä kuviin ei saa ikinä yhtä hyvin taltioitua sitä upeutta minkä näkee suoraan, mutta Lontoo, rakastuin sen kauneuteen.


Tää on nyt tällainen ''olen kotiutunut''-postaus, jonka seurana jo vähän otoksia matkalta. Ajattelin nyt ainaskin tehdä postausta siitä, mitkä oli meidän reissun kohokohtia ja mitä mie suosittelisin kokemaan Lontoossa, sekä miulla on myös yksi todella vahva ravintola suositus!

Miuta snapchatin puolella seuraavat on ehkä jo huomannut (miut löytää siellä muuten nimellä jjannac!) että miun ostokset painottuu lähinnä syömäpuolelle, koska Lontoosta löytyi Planet Organic sekä Whole Foods-hyvinvointikaupat, joita ei oo Suomessa. Terveellisestä ruoasta kiinnostuneena nää oli ehdottomasti yhdet tän matkan kohokohdat miulle, joista tarttuikin mukaan aika kivoja juttuja.


Ostin kyllä vähän muutakin, mutta enemmän tuli noista kaupoista haalittua. Jos teitä kiinnostais jonkinlainen postaus ostoksista, tai jos teillä on muuten jotain mitä haluaisitte erityisesti nähdä näissä postauksissa niin kertokaa ihmeessä kommenttiboksiin, toteuttelen mielelläni teidän toiveita!

4 kommenttia :

 1. Oii Lontoo <3 Mä niin rakastan sitä kaupunkia ja haluan sinne ehdottomasti uudelleen! :) Tuttuja paikkoja näkyi näissä kuvissa. Ja muutenkin kivoja kuvia oot ottanut reissusta. Jään odottelemaan innolla matkapostauksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelen Lontoosta täysin samalla tavalla kuin sie! :-) Kiitos paljon, ja kiva kuulla <3

   Poista
 2. Lontoo on rakkaus! <3 Se kaupunki onnistuu hurmaamaan vaan kerta toisensa jälkeen! Edellisen kommentoijan tavoin mäkin jään mielenkiinnolla kärkkymään tulevia Lontoo-postauksia! :)

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, teki miuhunkin kyllä ensikättelyssä erittäin hyvän vaikutelman <3 Ja kiva kuulla! :-)

   Poista