SOCIAL MEDIA

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

LONDON PART 2 - ATTRACTIONS

Koska oltiin vaan muutama kokonainen päivä ja ei oltu aikaisemmin käyty Lontoossa, niin kierreltiin oikeastaan lähinnä näitä niin sanottuja perusnähtävyyksiä! Big ben oli miulle yks must see-juttuja, ja se oli paljon korkeampi ja hienomman näköinen kuin olin ajatellut.


Tower bridgeä oon ihastellut monesti kuvissa joihin oon netissä tai muualla törmännyt, mutta olihan se vielä paljon upeampi, kun sen näki suoraan edessään. Ihasteltiin sitä vähän kauempaa, käveltiin sen läpi, ja käytiin myös sillan sisällä sen tuossa korkeassa osiossa, josta oli upeat näkymät.

Näkymistä puheenollen, jos suuntaa Lontoossa katsomaan London eyeä, niin suosittelen suuresti menemään siihen kierroksellekkin! Sieltä näkyvät maisemat oli niin kaunista. Fiilis mikä siitä kierroksesta tuli oli sanoinkuvaamaton.


Jono tuohon maailmanpyörään saattaa vaikuttaa pitkältä. Mie en aluksi halunnut edes mennä jonottamaan, koska se näytti todellakin siltä, että joutuisi odottelemaan pitkään, mutta se jono vetikin nopeasti! Kesti vaan noin 20 minuuttia ja oltiin jo sisässä, kuvittelin ajan tulevan paljon pidemmäksi.

Pyörähdettiin tietenkin myös Oxford Streetillä, ja asia josta yllätyin vähän oli joidenkin kauppojen koot, tai en ollut ajatellut niiden olevan niin isoja.


Forever 21, Topshop sekä Adidas oli liikkeet joihin halusin ehdottomasti, ja niistä Forever 21 sekä Topshop olivat miun mielestä todella isoja. Niihin ois saanut uppoamaan monta tuntia, mutta yritin kuitenkin suht nopealla tahdilla selvitä kaupoissa!

Uusille vaatteille ei ollut mitään pakollista tarvetta, nähtävyydet sekä Lontoon ruokatarjonta oli enemmänkin tällä matkalla se mitä eniten odotin. En siis niinkään suunnannut shoppailemaan millään suurella tarkoituksella, mutta tarttui mukaan kuiteskin muutama kiva juttu!

6 kommenttia :

 1. Ihan älyttömän ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Oi nyt munki tekee mieli taas lähteä pitkästä aikaa lontooseen !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itellekkin tulee näitä kuvia selaillessa nyt jo ikävä tuota kaupunkia!

   Poista
 3. Ihana Lontoo ❤️ Tuli niin ikävä lempikaupunkia! Ja todella hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä kanssasi <3 Joo kun selailee kuvia niin se iskee, toivottavasti pääset vielä Lontooseen visiitille! Kiitos paljon :-)

   Poista