SOCIAL MEDIA

perjantai 8. heinäkuuta 2016

LONDON RESTAURANT TIP - NAMA FOODS

Ihana rauhallinen, valoisa, kaunis ja pieni paikka hyvällä asiakaspalvelulla. Jos käy Notting Hillissä, tää on sellanen ravintola jota ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, varsinkin jos on kiinnostunut raakaruoasta!


En oo ennen törmännyt ravintolan ruokalistalla vegaaniseen, gluteenittomaan raakapitsaan(!?), mutta täältä sitä sai. En oo rehellisesti koskaan syönyt mitään niin hyvää pitsaa, kuin tuo oli. Listalta löytyi myös muun muassa thainuudeliannos, meksikolainen setti sekä sushia. Tuolla kaikki vaihtoehdot oli vegaanisia ja gluteenittomia!

Juomapuolella oli erilaisia smoothieita ja mehuja jotka kuulostivat todella lupaavilta. Kahvin kanssa oli enemmän maitovaihtoehtoja kuin oon missään nähnyt, esimerkiksi kahvin sai tilattua hasselpähkinämaidolla.

Osoite - 110 Talbot Road

Miun mieleen kaikinpuolin erittäin hyvä ruokapaikka, johon haluan ehdottomasti mennä uudestaan, jos käyn vielä joskus Lontoossa!

2 kommenttia :

  1. Nam miten herkullisen näkösiä ja kuuloisia ruokia <3 En tiedä millon oon menossa Lontooseen, mutta tuo pitää pistää muistiin ;) Mun yks vegekaveri on parhaillaan Lontoossa, joten laitoin tämän linkin hänelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! <3 Joo pistä muistiin ehdottomasti ;-) Ja kiva kuulla, ihanaa jos tää on hänelle hyvä vinkki! :-)

      Poista