SOCIAL MEDIA

tiistai 12. heinäkuuta 2016

RUOKAAN LIITTYVIÄ FAKTOJA MIUSTA


1. Käytän todella harvoin vehnää, esimerkiksi joskus jossain leivässä on sitä vähän tai jossain kastikkeissa jota on tarjolla, mutta itse omissa ostoksissa ja arjessa en käytä sitä. Maitoa en käytä koskaan, ja koen nämä valinnat omalla kohdalla erittäin toimiviksi sekä parhaimmiksi vaihtoehdoksi.

2. Rakastan taateleita, viikunoita ja kuivattuja melonipaloja. Jotain näistä tulee syötyä lähes päivittäin, eikä esimerkiksi pussi kuivattuja taateleita kestä miun keittiössä kauaa.

3. Oon aloittanut yli vuoden ajan lähes poikkeuksetta miun aamut kaurapuurolla chiasiemenien ja vaihtelevien höysteiden kera, esimerkiksi marjojen, granolan tai mulperimarjojen kanssa. Rakastan kaurapuuroa ja varsinkin päivän ensimmäisenä ateriana, joten en vaan oo luopunut tästä tavasta.

4. En koskaan ''tuputa'' miun ruokailutottumuksia tai näkemyksiä muille. Haluun inspiroida ja mahdollisesti motivoida omilla perusteluilla sekä valinnoilla, mutta en missään nimessä halua yrittää pakottaa ketään syömään eri tavalla, tai väittää jotain valintaa ainoaksi oikeaksi vaihtoehdoksi. Miun mielestä ei oo vaan yhtä oikeeta, hyviä tapoja on todella paljon. Se on henkilökohtaista mikä toimii ja miten, itse tietää aina parhaiten!


5. Oon kuullut ja lukenut joskus, miten päivässä pitäis syödä vaan yksi hedelmä. Tätä ei kyllä tuu noudatettua, saatan syödä neljäkin hedelmää päivässä. Kyse on kuiteskin terveellisestä herkusta, ja liika rajoittelu on mielestäni turhaa.

6. Kannan välipaloja mukana, aina. Miulla on aina laukussa esimerkiksi jokin välipalapatukka tai banaani siltä varalta, jos en pääse pitkään aikaan syömään tai nälkä yllättää. En voi sietää nälän tunnetta ja miusta tulee silloin tosi kiukkuinen, enkä pysty kunnolla hillitsemään sitä. Oon siis sen takia huomannut, että pieni välipala aina saatavilla on ollut erittäin hyvä sekä tarpeellinen juttu!

7. Kyselen muilta paljon mistä ruoista he tykkäävät eniten, mitä ovat syöneet päivän aikana tai muuta vastaavaa. Katson myös youtubesta paljon Grocery haul ja What I ate in a day-videoita. Kuulen läheisiltäni usein, että kiinnostukseni muiden ruokailujen suhteen on huvittavaa. En tiedä miksi, mutta miusta vaan on mielenkiintoista tietää mitä muut syö tai mistä tykkää!

8. Syön melkein joka aterian jälkeen purkkaa. Jos en jostain syystä joskus saa sitä aterian jälkeen, tuntuu todella oudolta ja saatan miettiä sitä jonkin aikaa aterian jälkeenkin. Monesti oon myös ostanut purkkaa kaupasta joidenkin lounastreffien jälkeen, vaikka kotona kyllä odottais purkkapussi. Siitä vaan on muodostunut tapa, ehkä hieman häiritseväkin. Uskon kyllä pääseväni tästä eroon, kunhan oon tarpeeksi motivoitunut yrittämään.

6 kommenttia :

 1. Täällä myös yks, joka rakastaa taateleita, viikunoita ja kuivattuja melonipaloja :) Nams<3

  VastaaPoista
 2. Olipas kivan mielenkiintonen postaus lukea:) Ja ihanat kuvat ❤
  Niin ja tosi hauska ja persoonallinen banneri sun blogilla!

  suvimyllymaki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon ihana <3 Kiva kuulla että tykkäsit :-)

   Poista