SOCIAL MEDIA

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

THAI-TOFUSALAATTI JOGURTTIKASTIKKEELLA (maidoton, vehnätön)

Näin kesäisin tulee syötyä tavallista enemmän smoothiebowleja sekä erilaisia salaatteja, ne on niin raikkaita ja nopeita valmistaa. On tullut kokeiltua paljon uusia juttuja molempien suhteen, ja on muodostunutkin joistakin uusia lemppareita. Tässä ois nyt yhen sellasen, täyttävän ja todella helpon salaatin sekä kastikkeen reseptiä!


Salaattia tehdessä en koskaan katso tarkkoja määriä, ihan vaan fiiliksen mukaan siis mitä haluaa laittaa minkäkin verran!

Thai-tofusalaatti:

Romain- ja punasalaattia
Kukkakaalia
Paprikaa
Kurkkua
Avokadoa
SoFine-merkin Thai Spiced-tofua
Pekaanipähkinöitä

Jogurttikastike:

3rkl soijajogurttia
1tl soijakastiketta
1tl oliiviöljyä
1tl oreganoa
pari ripausta valkosipulijauhetta


Paista paistinpannulla tofua n. 3-5 minuuttia, leikkaa sen paistuessa kasvikset sekä avokado. Sekoita valmis tofu niiden sekaan ja ripottele päälle pekaanipähkinät. Sekoita johonkin astiaan kastikkeen ainekset. Maista ja lisää aineksia, jos se kaipaa jotain, lisää sitten kastiketta mielesi mukaan salaattiin.

8 kommenttia :

  1. Tosi herkullisen näköistä! En oo ikinä kauheesti kokeillut tofua, mutta tätä voisin testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Nora :-) Joo tykkään ite tosi paljon tofusta, niin en voi kun suositella sen kokeilua!

      Poista
  2. Todella hyvän näköistä kyllä! Ja en itsekkään ole ikinä tofua kokeillut, mutta ehkä joskus:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Jos päätät kokeilla, niin tuo kyseinen tofu on ainaskin miun mielestä hyvin maustettu :-)

      Poista
  3. Kuulostaa niin herkulliselta, voisin ehdottomasti kokeilla tätä viikonloppuna! :)

    VastaaPoista