SOCIAL MEDIA

maanantai 18. heinäkuuta 2016

VIIMEAIKAISIA PUHELINOTOKSIA


1. Lontoossa Oxford Streetillä yks niitä liikkeitä, jossa halusin ehdottomasti käydä. 2. Ja nuo kuvassa näkyvät siniset treenitrikoot tarttuikin siellä olevista alennusmyynneistä mukaan, rakastuin väriin ensisilmäyksellä. Heti kotiuduttua pääs kokeiluun treeneissä, ja onkin nyt ollut todella paljon käytössä! 

3. Noita salted date caramel-raakapalasia ostin Whole Foodsista Lontoosta. Tarkoitus oli vähän säästellä niitä eikä syödä hetkessä, mutta kun maistoin yhden, niin menihän se koko purkki saman päivän aikana. 4. Quote. joka ei tarvii mitään lisäselittelyjä.1.Ihan täydellinen tuorepuristettu detox-mehu. 2. Olin Tampereella siskoni luona juuri viikonlopun, ja tuolta näytti meidän lauantai-ilta. Haettiin bataattiranut, syötiin parvekkeella jutellen ja kuunnellen musiikkia sekä nauttien hyvästä ilmasta.

3. Ostin tuollaisia luomupitsapohjia Lontoosta Planet Organicista, jotka oli tehty spelttijauhoista. Paketissa oli kaksi pitsapohjaa ja oon jo käyttänyt molemmat, ja pitsoista tuli kyllä älyttömän hyviä ja täyttäviä! 4. Kun kävin siskollani, tarttui hänen vaatteistaan miun mukaan tuo kuvassa näkyvä valkoinen paita ja pari muutakin. Nää on näitä hyviä siskoetuja. Okei tuota lippistä en kymmentä minuuttia kauempaa päässäni pitänyt, halusin vaan kokeilla sitä kun löysin sen vaatekaapista.


1. Tän hetken luotto kulmatuotteet! Meikkaan oikeastaan todella harvoin, ainut minkä teen lähes päivittäin on kulmat. Käytin pitkään Lumenen kulmageeliä, mutta halusin kokeilla jotain uutta ja päätin ostaa tuon Kikon. Oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen, miun mielestä tuo on parempi! Väriä tulee enemmän ja pito on myös miusta parempi. 2. Lähes joka aamuinen rutiini, kahvi mantelimaidolla sekä netflix.

3. Jäälattea sekä todella hyvä vadelma-brownie raakakakkupala. 4. Pakollinen kuva lentokoneen siivestä, joka tulee otettua joka kerta lentäessä. Rakastan fiilistä, joka miulle tulee tuolla yläilmoissa oltaessa. Tunne siitä, ettei sillä hetkellä oo kiire mihinkään, ja onnellisuus sekä into koska tietää sen, että uudet kokemukset ja odotettu matkakohteeseen pääsy on tuloillaan.

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva postaus, puhelinkuvat on aina kivoja kun niitä tulee räpsittyä aina sattumalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja niimpä, tulee otettua kuvia niissäkin tilanteissa missä ei oo kameraa mukana :-)

      Poista