SOCIAL MEDIA

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

WHAT MAKES ME MYSELF FROM MY FRIENDS EYES

Kysyn välillä läheisiltäni miten he vastaisivat, jos joku kysyisi heiltä ''millainen Janna on?'', ''minkälaista Jannan kanssa on olla'' tai muuta vastaavaa. On ihanaa ja mielenkiintoista kuulla, mitä heillä tulee ensimmäisenä mieleen ja minkä he ajattelevat olevan ominaista miussa. Se on miulle todella tärkeää, koska hehän kanssani viettävät eniten aikaa, ja heidän mielipiteillään on miulle iso merkitys.

On muutamia juttuja, jotka tulee oikeastaan jokaisen suusta kysyessäni jotain tuon tapaisia kysymyksiä, ja koostin nyt vähän joitakin niistä tähän postaukseen!


... Oon se, kuka kysyy aina apua tuntemattomilta, jos sitä tarvitaan. Joko meen niin nopeasti kysymään, ettei tarvitse edes miettiä kuka tekee sen, tai sitten miut pistetään tekemään se, koska osaan sen kuulemma niin hyvin.

... Oon se, kenellä on aina laukku mukana, jonka sisältä löytyy kaikki tarvittava. Hiusharja, kynsiviila, vesipullo, käsirasva ja kaikki muukin jota saattaa joskus mahdollisesti tarvita. Juttu mitä myös löytyy on tilaa muiden tavaroille. Kaverit välillä sanookin, etteivät ottaneet laukkua, koska tiesivät miulta löytyvän kaiken tarvittavan ja tiesivät esimerkiksi heidän lompakkonsa mahtuvan miun laukkuun.

... Oon se, kuka keksii paljon suunnitelmia tulevalle, esimerkiksi matkoja tai jonkinlaisia koti-iltoja.


... Oon se, kuka laittaa ruokaa. Se on nykyään automaattista, kun suunnitellaan koti-iltoja, koska rakastan ruoanlaittoa eikä ainakaan tähän mennessä niissä taidoissa oo ollut suurempaa vikaa.

... Oon se, kuka on aina ajoissa kun on kyse virallisista aikatauluista, mutta usein myöhässä kun on sovittu esimerkiksi lounastreffit tai jokin muu tapaaminen kavereiden kesken.

... Oon se, kenen kanssa voi jutella syvällisiä monta tuntia putkeen ilman aiheiden loppumista tai hiljaisia hetkiä.

Hattu - New Yorker / T-Paita - Forever 21 / Housut - Zara / Laukku - Halonen / Kengät - K-Kenkä

8 kommenttia :

 1. Ihanan erilainen ja pirteä postaus ^_^ Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3
  Terkuin Terhi/ http://puikoltapudonnut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Terhi! :-) Ihanaa viikonlopun jatkoa sinnekkin <3

   Poista
 2. Tosi kiva postaus, ja vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä! :) Oon lukenut sun blogia jonkin aikaa ja tää on inspiroinut mua tosi paljon. Kiitos siitä. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet sie! Kivaa kuulla, että miun blogi on inspiroinut siuta, ja toivottavasti tää on jatkossakin sellanen paikka johon tykkäät palata :-) Kiitos siulle, ihan tosi paljon. <3

   Poista
 3. Hauska postaus! Mulla on sama tuo laukkujuttu, aina kaikki mahdollinen ja mahdoton mukana :D

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :-) Joo hahah siinä on vaan sellanen tietty turvallisuuden tunne kun kaikki on mukana! Ymmärrät varmastikkin myös siis sen tuskan joka tulee hartioihin kun on tarpeeksi kauan jossain :D

   Poista
 4. Hei wau mikä nainen!! ♥ ja tää postaus oli jotenkin tosi sympaattinen ja ihana :) Kiva päästä lukemaan minkälaisena sä esiinnyt muiden silmissä :) Ps. pakko hommata itellenikin joku hattu! Toi sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Milla, wau sie! <3 Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäsit :-) Ja joo tykkään tuosta kovasti itsekkin, toivottavasti löydät jonkun siulle mieluisen!

   Poista