SOCIAL MEDIA

perjantai 22. heinäkuuta 2016

YLIPOLVEN KENGÄT JA AJATUKSIA LÄHENEVÄSTÄ MUUTOSTA


Shortsit, iso t-paita tai toppi ja yli polven menevät kengät. Kyseinen lookki on aina miellyttänyt miun silmää, mutta oon tässä hiljattain rakastunut tuohon ihan uudella tavalla. Tuulisen sään takia oli hieman vilpoisaa, joten ajattelin yhdistää tähän myös nahkatakin, joka toi mielestäni kivan lisäyksen!


Ainaskin täällä päin on muutenkin ollut enemmän näitä vilpoisia kelejä kuin kuumia tai aurinkoisia, jonka seurauksena vähän sellanen syksyfiilis on ollutkin läsnä. Joka ei tosin haittaa, koska syksy on miun lemppari vuodenaika. Tuntuu oudolta, että tänä vuonna ensimmäistä kertaa ikinä se alkaakin ihan toisella paikkakunnalla.

Fiilis on vähän hämmentynyt, koska muuttoon on enää vaan reilu kolme viikkoa aikaa, enkä osaa oikein vieläkään ajatella sitä kunnolla. Tai en vaan sisäistä sitä. Kai se on ihan normaalia? Jotenkin vaan ihmetyttää, ettei tämä oo aiheuttanut mitään suuremman merkityksen ajatuksia vielä, vaikka kyseessä on asia, joka muuttaa miun elämää aika isosti.

Nahkatakki - H&M / Toppi - Gina Tricot / Shortsit - Gina Tricot / Kengät - H&M / Aurinkolasit - H&M

Toisaalta varmaan ihan hyvä, etten osaa ajatella asiaa sen enempää. Ei tuu ainakaan stressattua ylimääräistä tai turhaan, muutto kuiteskin tapahtuu ja viimeistään sillonhan sen sitten huomaa mitkä fiilikset on ja miten asiat muuttuu!

4 kommenttia :

 1. Vau miten kiva asukokonaisuus!♥ Näytät upealta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu ♥! Ylipolven saappaat näyttää kyllä niin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kiva kuulla että siunkin mielestä näyttää! :-)

   Poista