SOCIAL MEDIA

keskiviikko 17. elokuuta 2016

JÄÄHYVÄISIÄ JA UUSIA TUULIA

Viime lauantaina vietettiin miun läksiäisiä, ja lähtö uudelle paikkakunnalle oli seuraavana päivänä. Tai piti olla, sain kuiteskin itselleni jostain kuumeen ja lähtö siirtyi. Kävin lääkärilläni maanantaina, ja sain viisi päivää sairaslomaa. Jokin ylähengitystieinfektio virus, jota ei pysty hoitamaan lääkkeillä, jonka takia nyt viime päivinä pisin matka, mitä oon kävellyt onkin ollut jääkaapille ja takaisin sänkyyn.


En oo koskaan ollut näin pitkällä saikulla, ja ärsyttää aika paljon vähän, kun missaan nyt ensimmäisen viikon uudessa koulussa, mutta eihän kipeydelle mitään voi. Miulla oli myös pari visiota ja ideaa mitä oisin tänne halunnut tässä toteutella, mutta voimia ei oo ollut yhtään mihinkään. Noh, ensi viikolla on uusi viikko, ei maailma tähän kaadu joten ei tästä ärsyyntyneestä sekä turhautuneesta fiiliksestä sen enempää.

Lähtö on kuiteskin tänään. Tänään viimeisten tavaroiden kanssa, matkalaukut käsissä, hyppään junaan ja virallisesti uutta kotikaupunkia kohti.


Lauantai-iltana fiilis oli samaan aikaan todella hyvä, ja älyttömän haikea. Oli ihanaa juhlia ystävien kanssa, puhua jutuista joita jää kaipaamaan kun ei asu enää samalla paikkakunnalla, mutta onneksi nää ei mitkään lopulliset hyvästit ole. On viikonloput ja lomat, jolloin on sitten ihanaa nähdä. Tätä oon kuitenkin pitkään halunnut. Muuttaa pois, uusin maisemiin, isompaan kaupunkiin.

En oo koskaan kokenut Lappeenrannassa olevan asioita joita haluan, enkä oo nähnyt täällä tulevaisuutta. Miun läheiset tietää ja ymmärtää sen, enkä vois olla kiitollisempi siitä, millaset ystävät oon täältä saanut.


Tää on yks isoimpia askelia, jota oon miun elämässä ottanut. Oon ylpeä itsestäni ja siitä, miten uskalsin ottaa tän tilaisuuden vastaan, vaikka se tuli yhtäkkiä, enkä ollut ajatellut tällaisen tapahtuvan näin nopeasti. Tuntuu ihanalta niin sanotusti ''aloittaa alusta'', tai sillä tavalla tätä tavallaan ajattelen.

Uusi kaupunki, uusi koulu, uudet maisemat ja uudet arkikuviot. Niin paljon uutta, joka tuntuu just siltä, mitä oon pitkän aikaa tarvinnut ja halunnut.

4 kommenttia :

 1. Toivottavasti paranet pian! Kipeenä on niiin turhauttavaa olla.. Ja paljon tsemppiä uuteen kouluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep toivottavasti ja niin on, varsinkin kun olisi oikeasti tärkeitä juttuja joita ei sitten voi tehdä.. Kiitos paljon! <3

   Poista
 2. Tsemppiä kaikkeen uuteen, Janna! <3 :) Kiva päästä täältä lukemaan sit sun sopeutumisesta ja uusista kuvioista :)

  VastaaPoista