SOCIAL MEDIA

maanantai 8. elokuuta 2016

MIKÄÄN EI OO LIIAN SUURTA

Unelmointi, tavoitteet ja haaveet. Se, että on niitä, ja jos uskaltaa vielä tavoitella niitä, se on miun mielestä aika tosi siisti juttu. Oli ne sitten pieniä tai suuria, tai liittyi ne ihan mihin vaan.


Uskon siihen, miten onnellisuuteen vaikuttavista jutuista yks isoimpia on se, jos osaa nauttia hetkestä, eikä koko ajan murehdi tulevaa, ja odota sitä. Jos tulevan tavoittelu ja suunnittelu menee överiksi, se syö hyvää fiilistä. On tullut muutaman kerran huomattua.

Kun pystyy välttämään liikaa stressaamista tavotteita ja unelmia havitellessa, ja tekee kuitekin niiden eteen töitä ja luottaa itseensä, se on mahtavaa. Hetkestä nauttiminen ja samaan aikaan unelmien tavoittelu, aika täydellinen kombo jos miulta kysytään.


Koska mikään ei oo liian suurta, ei mikään. Ihan oikeesti ne suurimmatkin ja mahdottomilta tuntuvat unelmat, kyllä ne voi saavuttaa. Ei välttämättä helpolla, mutta ei kaikki voikkaan tulla tuosta noin vaan, pienellä työllä. Jokin tavoite voi vaatia paljon hommia, tekemistä tai aikaa, mutta jos se vie ajatuksistakin jo paljon, jos päivistä menee suuria aikamääriä sen pohtimiseen, se on sen kaiken vaivan näön arvoista.

Nahkatakki - Zara / Kauluspaita - Gina Tricot / Housut - Zara / Kengät - Forever21

Kaikkea tässä maailmassa ei voi saada, mutta omien haaveiden osalta ei kannata antaa periksi. Ei ainakaan sen takia jos tuntuu siltä, ettei kykenis siihen. Ettei vois muka saavuttaa niitä sen takia, ettei oo tarpeeks hyvä. Koska kyllä voi, ja myöhemmin voi kaduttaa todella paljon, jos tietää ettei edes yrittänyt. Aina kannattaa yrittää ja uskoa itseensä.

Lähetä kommentti