SOCIAL MEDIA

tiistai 30. elokuuta 2016

RANDOM THOUGHTS LATELY

... Oon kuunnellut viime viikkoina vanhoja biisejä, joita kuuntelin pienempänä. Nyt oon tosi monen kohdalla huomannut, ettei miulla oo ollut ollenkaan oikea ajatus niiden tarkoituksista, tai en oo kuunnellut tarkkaan. Hauskaa huomata, miten pienempänä ei oo tullut ajateltua sen tarkemmin sanoituksia, joissa oikeesti on syvempi tarkoitus.

... Pyykin peseminen on vielä paljon vähemmän kivaa, kun ei oo niille pesukonetta omassa asunnossa.

... Se, minkälaisia monet asiat on tai miltä ne tuntuu, on useesti asennekysymys. Oon huomannut sen varsinkin tässä tätä muuttoa tehdessä, ettei asiat oo aina niin huonosti ja vaikeita kuin ne näyttää, kunhan jaksaa ajatella positiivisemmin.


... Juomakoneista puhelimella tilaaminen on miulla kausittaista, joko en osta niin juomista ollenkaan tai sitten ostan todella usein. Nyt on se vaihe, että tulee soiteltua erilaisia kivennäisvesiä niistä, enkä haluais edes nähdä puhelinlaskua.

... Koulutehtävien tekeminen junamatkoilla on aika kivaa, tai paljon kivempaa kuin kotona.

... Sateenvarjot on kauniita. Pidän jollain tapaa todella paljon siitä, miltä ne näyttää yhdistettyinä joihinkin asuihin. Sadekkaan ei tunnu silloin yhtään niin huonolta jutulta!


... Aamukahvi on selvästikkin aamun tärkein juttu. Olin eilen keittämässä aamukahvia ennen kouluun lähtöä ja huomasinkin, ettei miulla ollut suodatinpusseja. Kaikki tuntui jotenkin tosi paljon vaikeemmalta, ärsytti ja väsytti. En toivottavasti enää koskaan unohda ostaa suodatinpusseja.

... Sisustaminen on ihan älyttömän piristävää. Siis kuinka hyvä fiilis voi tulla siitä, kun laittaa kivoja juttuja esille tai asettelee tavaroita järjestykseen? Ihan tosi hyvä!

... Stressaaminen on ihan ok, ja sen saa sallia itselleen. On myös ok välillä vaan haluta kääriytyä sohvan nurkkaan, syödä hyvää ruokaa ja katsoa netflixiä. Aina ei tarvitse jaksaa täysillä.

6 kommenttia :

 1. Ihana postaus ja kiva päästä lukemaan mitä sun päässä pyörii :)<3 Hauska positiivinen ajattelutapa sateenvarjoista :D Musta ne on lähinnä masentavia, ehkä pitäis hommata joku kivan värinen tai kuosinen niin ei sade masentaisi niin paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana milla! <3 Ja aijjaa hahah, meijän ajatus sateenvarjoista eroaakin paljon :D Jep, ehkä joku tosi kivan näköinen sais siutkin hyvälle fiilikselle niistä! ;-)

   Poista
 2. Tätä oli kivaa lueskella! Samaistumisen tunne tuli monessa kohtaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postausidea ja ihania ajatuksia :) aamukahvi on kyllä päivän pelastaja ja sisustaminen on ihanaa <3

  www.msnoorv.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Noora! :-) Niimpä, kivaa että siulta löytyy samanlaisia ajatuksia <3

   Poista