SOCIAL MEDIA

tiistai 23. elokuuta 2016

STRESSIÄ JA KIIRETTÄ

Hiljaisia päiviä ollut nyt vähän täällä blogin puolella, johtuen siitä mistä puhuinkin viime postauksessa, muutosta ja uudesta koulusta. Eilen oli ensimmäinen päivä opiskelua, ja kaikki tuntui jotenkin paljon enemmän erilaiselta ja uudelta, kuin olin ajatellut. Tää päivä ja varmaan pari tulevaa viikkoa menee aika hämmentyneenä ja uuden opettelussa, mutta eiköhän tää tästä lähde pikkuhiljaa rullailemaan!

Yks syy, minkä takia kirjoittelu ei oo luistanut oikeastaan hetkeen samalla tavalla kuin ennen, on ollut se, ettei miulla ollutkaan asuntoa. Tarina on todella pitkä ja monimutkainen, mutta asunto josta mainitsin alkukesästä, niin siihen en muuttanutkaan.


Koko loppukesä meni aivan täysin stressatessa ja panikoidessa, enkä pystynyt oikein keskittymään mihinkään muuhun. Ajatukset oli koko ajan asunnon hankinnassa. Yöpaikka miulla kyllä miun serkulla oli sitä varten, jos ei muutto omaan heti löydy, muttei se tuntunut hyvältä.

Uuteen kaupunkiin tullessa sekä uuteen kouluun mentäessä tuntui oman asunnon, kodin rakentaminen todella olennaiselta ja tärkeältä asialta sopeutumista varten. Ettei tarvis elää niin sanotusti matkalaukkuelämää, vaan vois asettua aloilleen.


Mutta viimein, viime viikolla löysin asunnon, ja perjantaina voi alkaa muutto sinne. Asunto on mielestäni todella hyvällä sijainnilla, ja se on aivan ihana. Rakastuin siihen täysin. Itku on päässyt muutamaankin otteeseen, kun oon uudestaan ja uudestaan selaillut kuvia siitä, jutellut siitä ystävien kanssa sekä miettinyt sisustusjuttuja. En pysty kuvailemaan sitä helpotuksen tunnetta, joka tästä tuli.

Nyt on siis tällä hetkellä vielä kiireistä hoidettavien asioiden kanssa, kouluun tutustuessa, uuteen totutellessa sekä viikonloppuna muuttoa tehdessä, joten tämä viikko on vielä vähän hiljaisempaa. Miulla on todella paljon jo ideoita, puoliksi valmiita postauksia sekä muutenkin inspistä tulevia juttuja varten, joten näiden kiireiden ja asumisjuttujen jälkeen aijon taas palata normaalin tahtiin, ja panostaa tähän juttuun täysillä!


Ajatukset ei oo pysynyt oikeen minkään suhteen kasassa viime kuukauden aikana, mutta nyt kun asiat alkaa pikkuhiljaa selkeentyä, niin saan energian suunnattua taas just niihin juttuihin, joista oikeesti tykkään, ja joita haluun tehdä.

2 kommenttia :

  1. Ihanaa että kaikki järjestyi parhain päin ja löysit täydellisen oman kodin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista <3 ja niimpä, pääsee asettumaan kunnolla :-)

      Poista