SOCIAL MEDIA

lauantai 6. elokuuta 2016

SYKSYN BUCKET LIST

Miulla ei varsinaisesti ollut kesälle mitään bucket listaa. En niinkään koskaan odota kesältä, kuin neljää asiaa - matkustelua, läheisten kanssa ajan viettämistä, hetken mielijohteesta tehtyjä juttuja sekä rentoutumista. Näitä on ollut, eli tavoitteet suoritettu.

Syksy onkin asia sitten erikseen, sitä yleensä odotan enemmän kuin kesää. En tiedä, ehkä jonkun korvaan on liian aikaista fiilistellä syksyä, muttei miun! Niinkuin oonkin maininnut, syksy on miun lempi vuodenaika. Sen varalle teen aina mieleeni enemmän tai vähemmän, pienempiä tai suurempia suunnitelmia.


Rakastan syksyn viileneviä iltoja, college paitoja sekä lämpimiä latteja, nahkatakkikelejä ja sadepäiviä sohvan pohjalla tai peiton alla, kun voi vaan kuunnella sateen ropinaa. Kyseinen vuodenaika tuntuu myös miun mielestä aina enemmän niin sanotusti uuden alulta, kuin esimerkiksi vuoden vaihtuminen. Kesän jälkeen tulee aina sellanen fiilis, että jotain uutta alkaa.

Nyt ajattelinkin rustata ylös ja tänne teille, mitä miun syksyn bucket listiin kuuluu. Sitten ensilumen saavuttua voi palata tähän, ja katsoa miten on tullut näitä juttuja toteutettua!


Syksyllä haluan ...

... käydä jossain täysin vegaanisessa ravintolassa/kahvilassa syömässä, en oo vielä kertaakaan tehnyt sellaiseen visiittiä Suomen sisällä.

... juhlia syyskuussa miun synttäreitä parhaiden ystävien seurassa.

... kokeilla hotjoogaa! Oon käynyt vaan astangajoogassa, mutta pitkään on mielessä ollut muidenkin kokeilu, ja nyt haluan viimein toteuttaa sen.

... tutustua vielä enemmän luonnonkosmetiikkaan, ja siirtyä siihen meikkienkin osalta.

... syödä siskoni kanssa hänen parvekkeella jotain hyvää ruokaa ja puhua kaikesta, vielä kun tarkenee ennen talvea ja pakkasia.


... ja talvesta sekä pakkasesta puheenollen, haluan myös nauttia ulkolenkeistä ennen niiden saapumista.

... tutustua hyvin uuteen asuinympäristööni ja saada siellä olon kotoisaksi, mutta käydä myös mahdollisimman usein kotikaupungissa tapaamassa ystäviä sekä sukulaisia.

... tehdä viimeinkin opiskeluja varten sellaisen kansion, johon laitan kaikki tärkeät paperit, kun ne yleensä tuppaa loppujenlopuksi valitettavasti löytymään vähän mistä sattuu.

... käydä Jyväskylässä. En oo koskaan käynyt siellä, ja nyt yksi parhaista ystävistäni muutti sinne pari päivää sitten. Nyt on siis aika käydä viimein sielläkin katsomassa, millainen paikka se on. Ja tsekkaamassa tietenkin ystäväni uusi asunto, joka näytti kuvista aivan tajuttoman ihanalta.

... kokeilla uusia reseptejä, ja jakaa niitä tänne teillekkin!

2 kommenttia :

  1. Ihana postaus, tällaisia on niin kiva lukea! Oon sun kanssa kyllä ihan samaa mieltä siitä, että jotenkin syksyssä on paljon enemmän uuden alun tuntua kuin uudessa vuodessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon!! Kiva kuulla että siekin ajattelet niin, syksyn tulossa vaan on se freesi uuden tuntuma :-)

      Poista