SOCIAL MEDIA

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

10x RANDOM FACTS ABOUT ME


... O.C.-sarjan tunnari saa miut jostain syystä tosi surulliseksi. Tiiättekö, kun tulee välillä sellanen pysäyttävä tunne kehoon huonon fiiliksen takia? Saan tuosta tunnarista sellasen, enkä tiedä miksi. Tämän takia kelaan aina sen yli.

... En oo syönyt muroja pitkään aikaan, mutta silloin kun niitä söin, laitoin niiden sekaan aina maidon sijasta vettä.

... Olin tosi pitkään riippuvainen hiusharjasta, kannoin sitä aina mukana. Kuulin välillä huomauttelua siitä, miten harjasin hiuksia häiritsevän usein. Oon alkanut tän vuoden aikana pääsemään siitä eroon jonkin verran, mutta kyllä vanha tottumus on vieläkin vähän päällä.

... Voin kuunnella helposti yhtä samaa biisiä koko päivän. Tai kaksikin päivää. Teen aika usein oikeastaan niin, että kuuntelen vaan yhtä/kahta biisiä niin kauan kunnes kyllästyn, ja sitten vaihdan ja sama toistuu.

... En oo ikinä sairastanut angiinaa, miulla on ollut vaan kerran silmätulehdus, mutta keuhkoputkentulehduksia onkin tullut sitten niidenkin edestä.


... Oon tosi huono katsomaan elokuvia. En jotenkin jaksa keskittyä niihin, joten sarjat on enemmän miun mieleen, ja niitä katsonkin paljon. Tällä hetkellä oon O.C.:n kolmannen tuokkarin lopulla, aloitin pari viikkoa sitten Greyn Anatomian alusta ja PLL on myös kesken. Ja aloitin myös täykkäreiden katsomisen uudestaan tällä viikolla, vaikka oon katsonut sen kahteen kertaan kokonaan läpi.

... Kirjojen kanssa on vähän sama, niinkuin noiden sarjojen. Miulla on aina useampi kirja kesken, ja sen takia miulla menee tosi kauan saada mitään luettua loppuun.

... Oon aika huono uimaan, enkä myöskään pidä siitä. Oon uinut viimeeksi vuonna 2012, joten muutaman vuoden talviturkit on vielä jäljellä.

... Googletan todella usein ja lähes kaiken. Se ei aina oo hirveen hyvä juttu, esimerkiksi jos etsin tietoa jostain sairaudesta tai vastaavasta. Mutta on siitä ollut hyötyäkin monesti! Välillä kun kysyn ystäviltäni tai perheenjäseniltäni esimerkiksi jostain ''oireistani'', he heti ensimmäisenä kieltävät miuta googlettamasta asiaani, etten lukisi sieltä juttuja ja sitten panikoisi.

... Joulu on ehdottomasti miun lempijuhla, alan hypettää sitä jo lokakuun lopulla. Siitä on muodostunut vähän sellanen yleinen vitsi lähipiirissä, ja jotkut miun läheiset sanookin, miten he alkavat jo hyvissä ajoin henkisesti valmistautua siihen, miten reagoin jouluun.

Lähetä kommentti