SOCIAL MEDIA

torstai 1. syyskuuta 2016

MUUTAMA TERVEELLISEMPI VAIHTOEHTO MAKEANHIMOON


Mulperimarjat - Joskus alkukesästä mainitsinkin täällä, miten nää on pitkään kuulunut miun lemppareihin. Edelleen on tosi kovassa käytössä, en vaan kyllästy näiden ihanaan, hieman vaniljaiseen makuun, joka muistuttaa mielestäni jollain tapaa toffeeta! Näitä tulee laitettua usein aamupuuron sekaan tai naposteltua ihan sellaisenaan.

RawChocon suklaat - Tän kyseisen merkin suklaapatukat sekä levyt on monesti vienyt makeanhimon jo parin palan jälkeen. Nää on maistunut hyvin myös miun äidille, joka ei voi sietää tummaa suklaata, eikä oo tykännyt muista raakasuklaista, joita on kokeillut!


Agavesiirappi - Ihan lemppari valkoisen sokerin korvike. Käytän tätä usein leivonnassa ja lisäilen välillä esimerkiksi smoothieiden, puuron tai jogurtin sekaan!

Taatelit - Inhosin taateleita ja niiden makua ihan älyttömästi pienenä. En voinut sietää niistä tehtyjä kakkuja tai muutakaan, mutta nykyään kun avaan pussin, se menee lähes aina päivässä tai parissa! Itsekurin käyttö on kaukana näitä syödessä.

10 kommenttia :

 1. Nuo mulperimarjayt on ihania samoin kuin tuo raakasuklaa, nam!

  VastaaPoista
 2. Olen itse vähentänyt huomattavasti makean syönnin, mutta joskus se himo kuitenkin iskee :-D Tää olikin mulle nyt hyödlyllinen postaus ;-)

  Janica K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä oli siulle hyötyä :-) Ja joo välillä se vaan iskee niin että jotain on pakko saada! :-D

   Poista
 3. Kannattaa kokeilla tuoretaateleita joita myydään hevi-osastolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kivasta kommentista ja vinkistä! Niitä tulee joo välillä osteltua, kuuluu vähän sellaisiin viikonlopun hemmotteluherkkuihin ;-)

   Poista
 4. Mulperit on niiiin hyviä ! ♥

  http://fabuliciouscc.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kiva kuulla, että siekin tykkäät niistä <3

   Poista
 5. Täällä myös toinen, joka rakastaa mulpereit! :) Niin herkkua♥

  VastaaPoista