SOCIAL MEDIA

torstai 29. syyskuuta 2016

ONNELLISUUTTA

... Tiskikone ja sen tuoma helppous. Olin jo henkisesti valmistautunut siihen, etten välttämättä löydä asuntoa josta tuo löytyy, mutta onneksi sellaiseen sainkin muuttaa. Tiskaaminen on nimittäin semmonen juttu, mille en lämpeä yhtään.

... Se, miten paljon useemmin ja nopeemmin täällä pk-seudulla pääsee liikkumaan julkisilla, verrattuna Lappeenrantaan ja kerran puolessa tunnissa tai joskus tunnissa liikkuviin busseihin.

... Erilaiset vihersmoothiet, aurinkokuivatut tomaatit, bataatti monella eri tapaa sekä Bonnen omenasose kanelilla ja kardemummalla.


... Vanhan ystävän tapaaminen, jonka kanssa viime näkemisestä oli jo ihan liian kauan aikaa. Hän muutti Helsinkiin muutamia vuosia sitten, jonka takia näkemiset jäi todella paljon vähemmälle. Nyt kun asustelen itsekkin täällä päin, on ihanaa, kun voi nähdä taas useammin ja tehdä paljon juttuja yhdessä!

... Uudet, ihanat kosmetiikkatuotteet. Hurrawin vaniljan tuoksuinen huulirasva, Madaran Detox-naamio sekä Diorin huulipuna on ehdottomasti yhtiä tän hetken lemppareita!

... Uusien kahvipurujen kokeilu. Nappasin mukaani kerran kaupasta aika heräteostoksena vaniljan makuisen kahvipaketin, koska en oo aiemmin oikein uskonut niiden maistuvan kummemmin siltä, mitä lupaa, mutta nyt halusin testata. Ja onneksi testasin, koska oon nyt ihan rakastunut siitä keitettyyn kahviin, jossa todellakin on miun mielestä ihana vivahdus vaniljaa! Varsinkin, kun lisää sekaan Oatlyn iKaffe-kauramaitoa, siitä tulee aika täydellistä.


... Tuoksukynttilät. On tullut keräiltyä taas monia, niinkuin ''happy things of fall''-postauksessa mainitsinkin, että miun mielestä ne kuuluu tähän vuodenaikaan. Tälläkin hetkellä on palamassa vaniljajäätelön ja kanelin(!!) tuoksuiset kynttilät, vaikkei vielä pimeää olekaan.

... Sisustaminen, valkoiset seinät, ihanat yksityiskohdat ja muutenkin just niin oman näköinen koti, kuin vaan voi olla.

... Ja uusi tehosekoitin, johon oon aivan rakastunut, ja jolla kaikenlaisten smoothieiden sekä raakaherkkujen teko on niin helppoa ja vaivatonta! ♥

4 kommenttia :

  1. Toi tehosekoitin näyttää super hyvältä!<3 Sisustaminen tuo myös aina sitä ihanaa onnellisuutta elämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Se onkin ;) Ja niin tuo, siitä tulee niin hyvä fiilis, kun sen oman paikan saa laittaa näyttämään omaa silmää miellyttävältä <3

      Poista