SOCIAL MEDIA

perjantai 23. syyskuuta 2016

OOT TÄÄLLÄ ITSEÄS VARTEN

Tiedättekö, kun välillä kohtaa sellaisia ihmisiä, ketkä jollain tapaa kehottaa muuttumaan? On sitä mieltä, ettei kaikki siussa oo niinkuin pitäis, ja kehottaa tekemään jotain eri tavalla. Olemaan erilainen?


Joku saattaa sanoa, ettet oo tarpeeks rauhallinen, hyvässä kunnossa kropan kanssa, tai harrasta oikeita asioita. Että tuhlaat vapaa-aikaasi tyhmiin juttuihin, puhut liikaa tai tavoittelet vääriä asioita. Näitä juttuja ei kannata, eikä tarviikkaan kuunnella.

On eri asia antaa välittäviä, ystävän neuvoja tai kysyä toisen motiiveista asioiden suhteen, kuin se, ettei hyväksy toista ja yrittää muuttaa väkisin. Kellään muulla, kuin siulla itselläs, ei oo oikeutta muuttaa sitä, mitä oot. Jos siun on hyvä olla, hyväksyt itses, se on tärkeintä. Kenenkään muun takia ei pidä muuttua. Ne oikeet ja omaan elämään kuuluvat ihmiset, kyllä hyväksyy.

Kukaan muu ei ikinä täysin tiedä, mitä käyt läpi, mitä tunnet, mitä haluat ja minkä takia. Kellään muulla ei oo varmoja näkemyksiä, silmiä sinne toisen maailmaan.


Mitkä on siun tavotteet? Tavottele niitä, tee töitä niiden eteen. Mikä saa siut hyvälle fiilikselle? Käytä aikaa sellaisiin juttuihin, mahdollisimman paljon. Ketkä hyväksyy siut sellaisena kuin oot, ketkä tukee siuta ja tekee siut onnelliseks? Käytä heihin aikaa, älä vääriin ihmisiin. Meil on vaan tää yks elämä, eikä sitä kannata tuhlata muiden miellyttämiseen tai käyttää aikaa asioihin, jotka ei tunnu omilta jutuilta. Jotka ei tunnu hyvältä.

Koska siun unelmat ei oo sen arvottomampia kuin joidenkin muiden. Se, miten haluut käyttää vapaa-aikaa, ei oo yhtään sen huonompi tapa kuin muiden. Niin kauan, kun se tekee siut onnelliseks. Ei me olla täällä elämässä muiden maailmaa, vaan just sitä omaa. Ja siinä omassa, on niin tärkeää olla just sitä, mitä haluaa. Mikä tuntuu oikeelta.


Älä koskaan kadota omia tavotteita tai ajatuksia muiden takia. Oot täällä itseäs varten, ja ansaitset vierelles just ne ihmiset, ketkä tukee siuta tavoittelemaan omia unelmia, olemaan se mitä oot. Älä koskaan unohda rakastaa itseäs, ja uskoa siihen mihin kykenet. Koska pystyt niin moniin juttuihin, ja oot ihan yhtä arvokas kuin muutkin. Ihan yhtä rakastettava.

6 kommenttia :

 1. Tosi hyvin kirjotettu postaus, joka sai ajatukset hyrräämään!:)

  VastaaPoista
 2. Voi Janna!<3 Niin ihanasti ja hyvin kirjoitettu teksti :) Sulla on kyllä mahtava asenne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet!! <3 Kiitos Jenna, piristit älyttömästi :)

   Poista