SOCIAL MEDIA

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

TATTARI-KOOKOS PROTEIINILETUT (maidoton, sokeriton, vehnätön)

Ostin noin kuukaus sitten ensimmäistä kertaa kokeiluun Voimaruoan Wholefoods 360 Kookos-jauhetta. Olin pitkään ajatellut sen ostoa, ja nyt oon tykästynyt siihen todella paljon! Sen maku ja tieto siitä, miten paljon siinä on sen lisäksi hyviä juttuja keholle, on saanut miut käyttämään kyseistä jauhetta monta kertaa. Oon käyttänyt sitä esimerkiksi smoothieissa ja ihan vaan mantelimaitoon sekoitettuna.


Halusin kokeilla tuota myös leivonnassa, ja ensimmäisenä mieleeni tuli proteiiniletut. Tein niitä tänään miulle ja ystävälleni, ja tuo jauhe oli erittäin toimiva näissä! Tuun varmasti käyttämään sitä jatkossakin leipomisen yhteydessä.

Proteiiniletut:

1dl tattarijauhoa
1dl Wholefoods 360 Kookos-jauhetta
n. 2,5dl mantelimaitoa
2rkl chiasiemeniä
4-5rkl kookossokeria
1tl kardemummaa

paistamiseen kookosöljyä 


Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää mantelimaito, sekoita hyvin ja anna taikinan tekeytyä n. 15-20min. Laita kookosöljyä pannulle, kaada taikinaa paistinpannulle sen verran minkä kokoisia lettuja haluat ja paista molemmilta puolilta n. 1-2 minuuttia

Laita valmiiden lettujen päälle mieluisia lisukkeita. Myö käytettiin ystäväni kanssa agavesiirappia sekä banaania, ja ne sopi todella hyvin näiden päälle!

2 kommenttia :

  1. Nää menee testiin kyllä ehdottomasti!<3 Näyttää super hyvälle :)

    VastaaPoista