SOCIAL MEDIA

tiistai 27. syyskuuta 2016

UUSI LEMPPARI KEITTIÖSSÄ - NYHTÖKAURA

Siitä asti, kun nyhtökaurasta alettiin puhua ja sitä ilmestyi kauppoihin, oon halunnut ostaa sitä kotiin ja käyttää ruoanlaitossa. Vaikka kuinka oon sitä useaan otteeseen kuukausien ajan etsinyt, ei oo sattunut kohdalle. Paitsi viime viikolla, ja törmäsin siihen oikeastaan ihan vahingossa, eikä kyseisellä kauppareissulla käynyt mielessäkään sen etsiminen. Eikös se niin sanota, että silloin tapahtuu, kun vähiten odottaa? Noh näin kävi!


Ja pakko todeta sekä vinkata teille, että oon aivan rakastanut tähän vegaaniseen proteiininlähteeseen, ja jos joku ei oo siellä vielä maistanut tätä, niin suosittelen ehdottomasti testamaan, vaikkei vegaanisesti söiskään! Väsäsin nimittäin tätä käyttäen ruokaa äidilleni ja yhdelle ystävälleni, jotka on sekasyöjiä, ja he antoivat tästä myös pelkästään positiivista palautetta. Ja miun äiti ei oo koskaan lämmennyt esimerkiksi tofulle, mutta tätä sanoi ehdottomasti ostavansa, jos törmää kaupassa pakettiin.

Ostin tätä suoraan kolme 250g pakettia, kaikki jo käytetty ja erilaisia viritelmiä on kokeiltu. Muun muassa tomaattinen kastike sekä currylla maustettuna tortillojen välissä. Molemmat oli aivan älyttömän hyviä, ja tulen ehdottomasti käyttämään nyhtökauraa noilla tavoilla uudestaan!


Eilen käytin tätä, niinkuin näissä kuvissa näkyy - salaattina, josta löytyy lehtikaalia, pinaattia, aurinkokuivattua tomaattia, kurkkua, avokadoa ja itse nyhtökauraa. Tätä settiä löytyy jääkaapista vielä tälle illalle, sekä huomiselle lounaaksi. Toivottavasti törmään tähän pian jossain kaupassa uudestaan!

2 kommenttia :

 1. Itsekin olen etsinyt nyhtökauraa pitkään, mutta koskaan ei ole onnistanut. Ehkä mullekin kävisi yhtä hyvä tuuri joku kerta, hahaha!


  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti siulla kävis! <3 On nimittäin tosi hyvää, ja saa yhdisteltyä vaikka mihin :-)

   Poista