SOCIAL MEDIA

perjantai 9. syyskuuta 2016

VIKAT KELIT ILMAN TAKKIA

Nyt alkaa olla niitä viimeisiä päiviä, kun tarkenee lähteä johonkin ilman takkia. Tää on just se aika, että jos täytyy lähteä aikaisin aamulla ja olla iltapäivään asti, niin ei tiedä, miten pitäis pukeutua. Aamulla on suht viileä ja iltapäivällä saattaakin olla tosi lämmin. Joko aamulla palelee tai sitten jossain vaiheessa päivää kärsii kuumasta/kanniskelee takkia.


Oon nyt itse vielä halunnut valita tuon aamulla palelun, koska vaikka kuinka rakastan takkikelejä, haluan silti nyt vielä ottaa kaiken irti siitä, kun niitä ei välttämättä tarvitse!

Oon tehnyt pari ihanaa takkilöytöä tosin, joten odotan kyllä innolla sitä, kun pääsen niitä kunnolla käyttämään. Mutta vielä liikuskelen ilman, kuiteskin viimeisiä kertoja tän vuoden puolella, kun siihen on mahdollisuus.


Mainitsinkin kesän alussa ja tottakai sen huomasikin, että leikkasin miun tukkaa yli 10 senttiä. Se oli oikeastaan vaan ''huonot latvat pois''-ajattelua ja tarkotus oli kasvattaa pitkä takaisin. Eihän tää pitkä vieläkään oo, mutta nyt kun se on päässyt jonkun verran kasvamaan, oon huomannutkin ikävöivän sitä lyhyempää tukkaa. Tykästyinkin siihen aika kovin.

Oon käynyt Lappeenrannassa ihan tooodella monta vuotta samalla kampaajalla. Luotan hänen kädenjälkeensä ja tulemme hyvin toimeen. Nyt tietenkin kun tuli muutto, on myös aika mahdotonta päästä hänen luoksensa käsittelyyn, koska olen aina arkipäivät täällä ja hän ei valitettavasti viikonloppuisin ota asiakkaita vastaan. Joten, jos jollain on vinkata joku hyvä paikka Helsingistä päin tai muualta pk-seudulta, otan mahdollisia vinkkejä ilomielin vastaan!

Paita - BikBok / Laukku - H&M / Housut - Zara / Kengät - Converse

Mutta nyt suuntaan parasta kaveriani vastaan, joka tulee Lappeenrannasta extemporesti miun luokse yöksi. Käymme syömässä, kiertelemässä rauhassa kaupoilla ja hän näkee uuden asuntoni ensimmäistä kertaa. Ikävä on kova, viime näkemästä on jo muutama viikko ja on niin paljon puhuttavaa, että tää hänen hetken mielijohde oli tosi ihana yllätys. ♥

Kivaa viikonloppua teille, toivottavasti nautitte ja teette juttuja, josta tulee teille hyvä fiilis!

6 kommenttia :