SOCIAL MEDIA

maanantai 31. lokakuuta 2016

2x LEMPISUKLAAT JUST NYT + UNITEE


Oon tuosta iChoc-suklaasta maininnut joskus aikaisemminkin täällä, mutta silloin en ollut niitä löytänyt muualta kun vaan Ruohonjuuresta tai Punnitse&Säästä-liikkeistä. Nyt oon monessa ruokakaupassakin törmännyt noihin, jonka takia halusin tätä vielä suositella! Ei tarvitse lähteä enää erikseen hakemaan kyseistä suklaata, kun löytyy ihan perus kauppareissullakin muiden ruokaostosten yhteydessä.

Tuon Vivani-merkin suklaapatukoihinkin oon törmännyt samoissa paikoissa, kuin noihin iChoc-levyihin. Nää molemmat on ollut viime aikoina ihan ehdottomia lemppareita, ja varsinkin just nää kuvissa näkyvät maut. Molemmat on luomuja, vegaanisia ja ilman valkoista sokeria, mikä on tosi jees, ja on kivaa, että tällaisia vaihtoehtoja löytyy helposti.


Ja noiden lisäksi haluan mainita tästä teestä - jos siellä on joku, kenelle nukahtaminen on välillä vaikeaa tai ei aina jostain syystä onnistu rauhoittuminen nukkumista varten, niin voin vaan suositella tän kokeilua!

Miulle tulee välillä sellaisia iltoja, etten vaan saa unta, tai oon esimerkiksi tehnyt jotain koulutehtäviä myöhään, enkä sen takia osaa rauhoittua tai lopettaa niiden miettimistä. Oon kyllä ostanut apteekista melatoniinitabletteja, mutta en halua niitä mitenkään usein käyttää, joten halusin kokeilla jotain muitakin keinoja. Tän teen oon huomannut auttavan useaampaankin otteeseen!

6 kommenttia :

 1. IChoc-suklaa on mielestäni ehdottomasti parasta vegaanista ja helposti saatavaa suklaata! ♥ Vivania en ole testannut vielä :)

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla siunkin tykkäävän siitä <3 Testaa ihmeessä sitä joskus, jos nuo iChov-levyt on siun mieleen niin oon aika varma, että tykkäät noista Vivanin patukoistakin! :)

   Poista
 2. Vitsi mun on kauan pitänyt ostaa tota uniteetä! Mulla ei kyllä ole hirveästi uniongelmia, mutta ehkä tuolla voisi pieni vaikutus olla myös unen laatuun?! Tai ainakin levolliseen nukahtamishetkeen. Mä hitsi vie usein selaan kännykkää vaan illat ja hyppään nukkumaan suoraan vauhdista. Tähän vuoden aikaan oon unista huolimatta niin väsynyt, että kaikki keinot käyttöön! :D Onko tuo hyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti auttaa siihenkin jollain tavalla, tolla on tosi rauhottava vaikutus miun mielestä ja tulee nukuttua paljon levollisemmin! Joo hahah kuulostaa tutulta, ajantaju katoaa ja sit huomaakin et pitäs äkkiä nukahtaa jos haluaa riittävät yöunet :D Tuo maistuu kyllä hyvältä, ei oo hirveän montaa teetä mistä voisin sanoa niin sanotusti pitäväni (tykkään juoda teetä lähinnä sen takia koska tee, ajattelematta sen kummemmin makua) mutta tää on yks sellanen, jonka maku on ehdottomasti mieleen! Voin vaan suositella tuon kokeilua <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, jos vaikutti hyviltä :) Pistä ihmeessä kokeiluun!

   Poista