SOCIAL MEDIA

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

4x KOSMETIIKKA LEMPPARIA


BTB13 Medical Hoitovoide

En muista, oonko maininnut täällä aikaisemmin asiasta, mutta oon käynyt läpi aknen. Oon syönyt siihen kaksi antibioottikuuria, ja yks laitettiin aluilleen vielä niiden jälkeen, mutta jouduttiin lopettamaan se kesken, koska kroppa ei enää kestänyt. Täytyi siis löytää mahdollisimman hyviä tuotteita, joilla edistää sitä ihon kuntoa. Ja tää voide, on ollut todellakin miun pelastus! Kun vaihdoin tähän rasvaan, huomasin jo muutaman viikon päästä paljon positiivista vaikutusta, ja tää myös tuntuu ihan älyttömän ihanalta kasvoilla. Isot plussat siitä, että tää on kotimainen, sekä netistä löytää listan, jossa on selitys kaikille rasvan ainesosille! Tää on ehdottomasti parasta, mitä oon koskaan kasvoilleni levittänyt. Käytän tätä joka ilta kasvojen puhdistamisen jälkeen.

Eos-huulivoide

Tää 95% luomua oleva, huulia kosteuttava tuote on varmasti monille tuttu, ja kuuluukin miun pitkäaikaisiin suosikkeihin. Kannan mukanani aina Hurraw-merkin huulirasvaa, joista oonkin täällä blogin puolella maininnut, ja tätä tykkään laittaa aina sitten vähän reilumman kerroksen yön ajaksi kosteuttamaan huulia! Näissä on ihania tuoksuja, joista mustikka sekä mansikka on miun lempparit.


Zuii Meikkipuuteri

Tästä on tullut sellanen puuteri, etten kyllä ihan heti oo etsimässä tai haluamassa uutta. Vegaanista luonnonkosmetiikkaa, mutta silti peittävää ja kestää todella hyvin kasvoilla, ainaskin miulla! Rakastan tässä myös sitä, miten tällä on vahingoitunutta ihoa rauhoittava vaikutus, sekä tää tuntuu niin kevyeltä kasvoilla, etten ees huomaa sitä, että on pohjameikki kasvoilla.

Nyx-Lingerie

Oon etsinyt tosi kauan jotain ihanaa ruskeaa sävyä huulipunissa, mutta muutama, jotka käteen kokeillessa oli sen näköisiä, on huulilla taittunut kuiteskin vähän liilaan tai punaiseen. Ei siinä, nekin on ollut kivoja, mutta nimenomaan se ruskea on ollut etsinnässä. Nyt ostin mietinnän jälkeen tän Nyxin Lingerien kokeiluun, ja oon tykännyt todella paljon! Vaikka tää matta onkin, niin se ei silti tunnu ainakaan miun mielestä mitenkään kovin pahalta huulissa Tää myös pysyy tosi hyvin, eikä miun oo oikeastaan tarvinnut lisäillä tätä päivän aikana muuten ollenkaan, paitsi välillä syömisen jälkeen.

2 kommenttia :

  1. Oi ihana postaus! Vitsi mäkin hingun noiden Zuiin tuotteiden perään :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Joo ne on kyllä ihan hintansa arvoisia! :)

      Poista