SOCIAL MEDIA

sunnuntai 16. lokakuuta 2016

8x SATUNNAISIA AJATUKSIA

... Raakakakku - täydellinen lounaseväs mukaan esimerkiksi kouluun tai töihin. Säilyy valmistamisen jälkeen jääkaapissa noin muutaman päivän, maistuu älyttömän hyvältä, on täyttävää sekä sisältää hyviä juttuja kropalle. Ja kun palasen pakkaa esimerkiksi pakasterasiaan mukaan, niin se säilyy myös lämpimässä jonkin aikaa, jos ei oo mahdollista saada sitä jääkaappiin odottamaan lounastaukoa!

... Lyhyemmät hiukset onkin tosi kivat. Oon aikaisemmin monta vuotta varjellut pitkiä hiuksiani (ihan sama vaikka löytyi viisihaaraisia ja latvat oli aika järkyttävän näköiset, kunhan pituus pysyi), mutta nyt kun tuossa kesän alussa leikkasin reilu 10cm pois, huomasinkin tykkääväni siitä! Itseasiassa enemmän kuin siitä pidemmästä. Nyt näyttää niin paljon paksummalta ja terveemmältä, ja kävinkin kampaajalla viime viikolla leikkuuttamassa uudestaan, koska oli päässyt jo jonkin verran kasvamaan.

... En oo vieläkään päivittänyt ios 10, vaikka puhelimeni siitä jaksaakin muistuttaa. Oon katsonut kavereilta miltä kyseinen päivitys näyttää, ja pidän enemmän tästä vanhasta. Sinnittelen siis tän kanssa niin kauan, kuin miun puhelin vaan sallii!

... Syksy on parasta aikaa pukeutumiselle, koska esimerkiksi takit. Niin paljon erilaisia vaihtoehtoja, sekä niillä saa tehtyä arkisestakin asusta todella upean näköisen! Siitä on muodostunut jonkinlainen sääntö miun vaatekaappia ajatellen, että joka syksy takkikokoelmaan tulee ainaskin yksi lisää.


... Yksin asumisen huonot puolet - kukaan ei siivoa tai käy kaupassa puolestas, ei edes silloin kun et oikeesti jaksais. Niinkuin viimeeksi tällä viikolla. Eikä asiaa auttanut yhtään se, että istuin niiden velvollisuuksien sijasta telkkarin äärellä katsomassa täykkäreitä.

... Miusta tuntuu siltä, että tuolla ulkona lämpötila ois tippunut tosi monta astetta lyhyessä ajassa? En oo valmis vielä luopumaan nahkatakin käytöstä, joten toivottavasti tästä lämpötilasta alemmas ei mennä ihan hetkessä.

... On ihanaa, jos on kohtelias, haluaa auttaa tilanteessa kuin tilanteessa ja tekee palveluksia muille, mutta välillä pitää myös osata sanoa ei. Itseään ei pidä polttaa loppuun sen takia, vaikka kuinka haluaiskin antaa aina 100 prosenttia muille ihmisille.

... Ihmiset, jotka on kiinnostunut samoista asioista, on jotain niin arvokasta ja ihanaa. On ihan älyttömän kivaa jutella sellaisten kanssa niistä jutuista, joita pitää mielenkiintoisena, kun tietää, että sitä toistakin oikeesti kiinnostaa ja ymmärtää täysin omia ajatuksia!

4 kommenttia :

 1. Mulla on kännykässä vieläkin iOS 8.. :D en halua päivittää kymppiin koska en ole valmis luopumaan pistooliemojista, hahaha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiva kuulla etten oo ainut tän asian kanssa! En edes oo tajunnut tuon emojin katoamista, sain siis lisäsyyn sille miksi en halua päivittää :D

   Poista
 2. Ei vitsit miten ihana toi takki!<3 Ps. Syksy on kyllä parasta aikaa pukeutumisen suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sie oot Jenna ihana <3 Niin on, pääsee toteuttamaan kunnolla erilaisia kokonaisuuksia!

   Poista