SOCIAL MEDIA

tiistai 25. lokakuuta 2016

KUUMETTA JA VIDEON TOTEUTUS AJATUKSIA

On mennyt viime aikoina taas vähän sen näköisesti, että jokaiselle päivälle on tullut vähän kaikenlaista tekemistä. Näin jälkeenpäin kun katselee kalenterimerkintöjä, niin voi vaan todeta, ettei ainaskaan energianpuutetta oo ollut kovinkaan paljoa havaittavissa. Lappeenranta visiittiä, työkeikkoja, kuvailua ja blogijuttuja, uuden auton metsästystä ja ostamista, ystävien tapaamisia ja illanviettoja, kodin sisustamista, kokeita sekä muita kouluhommia, ihanat I love me-messut ja kaikkea muuta pientä tapahtumaa on mahtunut viime viikkoihin.

Syksy on mennyt tosi kivasti, ja nyt odotankin innolla sitä joulun tuloa. Näin lokakuun lopulla alkaa aina miun hypetys kyseistä juhlaa kohden - lahjaideoita on tullut jo jonkin verran kehiteltyä, jouluisia tuoksukynttilöitä hankittua sekä ensimmäiset joululaulutkin kuunneltiin yks päivä miun ystävän kanssa. Tää syksy nyt silti ensin rauhassa loppuun hetkestä nauttien, mutta on kiva myös fiilistellä vähän jo etukäteen!


Tänään on koulusta vapaapäivä, joten ajattelin pitää tän sellaisena, etten suunnittele mitään ja vaan rentoudun kunnolla. Heräsin aamulla ihan tajuttomaan päänsärkyyn, ja miuta tosi harvoin sattuu päähän. Ajattelin sitten mitata kuumeen, ja joo, kevyt 38 astetta löytyykin sitä tällä hetkellä. Miun normilämpö on aika alhanen, enkä muista millon ois näin korkeeks noussut, varsinkin näin heti aamusta. Noh ainaskaan ei tarvitse perua mitään menoja! Nyt teen jonkun kivan vihersmoothiebowlin, sen kylkeen vähän (paljon) raakasuklaata sekä monta kuppia teetä ja sängyn pohjalle katselemaan netflixiä.


Ajattelin tässä hiljattain muuten, että voisin kuvata tänne videota tänään tai huomenna, tai noh, sitten kun parannun, ja laittaa sen tulemaan tän tai ens viikon aikana. Mitä mieltä työ ootte siitä?

Kävin eilen nimittäin Ruohonjuuressa ostoksilla, ja sieltä I love me-messuiltakin tarttui aika kivoja juttuja mukaan, ja miusta vois olla videon muodossa kiva kertoa niistä! Pystyisin kertomaan paremmin, ja tykkään itse ainaskin katsella videoitakin, koska niistä saa erilaista näkökulmaa kuin tekstin kautta ja varsinkin esimerkiksi juuri tuotteiden esittely on miun mielestä kivempi videon muodossa, koska siinä näkee paremmin ja pystyy selittämään enemmän jutuista. Miulla on vähän muitakin ideoita videoiden suhteen, joten jos innostun, niin tulee varmasti muitakin, kuin tuo josta puhuin!


Nyt suuntaan lepäämään, ja yritän saada itseni mahdollisimman pian takaisin terveeksi. Ihanaa viikkoa teille! ♥

14 kommenttia :

 1. Ehdottomasti videoita! Odotan niitä jo innolla <3

  VastaaPoista
 2. Videot kuulostaa hyvältä idealta! ;-) Itsekin vois harkita niitä, jos rohkenen :-D en tiiä osaanko olla niissä luontevasti, ehkäpä, täytyy testailla joskus! Mutta nätit kuvat, vihersmoothie + raakasuklaa auttavat varmasti sua paranemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät ajatuksesta! Ois kyllä mahtavaa nähdä siultakin, toivottavasti toteutat joskus :) Kiitos paljon, ja niimpä, ne auttaa kaikkeen <3

   Poista
 3. Jooo ois ihana nähdä sulta video! :) Ihania kuvia tässä postauksessa! Pikaista paranemista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Milla, sie se aina piristät! Kiitos paljon ihana <3

   Poista
 4. Paranemisia! Video ois tosi kiva idea :-) Kiinnostais itteenikii tehä meikkivideo mut en uskalla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät ideasta <3 Ai no senkus teet vaan ihan rohkeesti! Saattasit huomata että tykkäätkin niiden tekemisestä :)

   Poista
 5. Videot kiinnostaa! Itekin oon innostunut tekemään videoita, vaikka editoiminen onkin iso prosessi... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kuulla! <3 Joo oon jonkun verran videoita editoinut esimerkiksi koulutehtävien takia ja omia matkavideoita, ja se on kyllä oma hommansa :D Mutta se on toisaalta miun mielestä tosi kivaakin, vaikka helposti saattaa viedä paljon aikaa!

   Poista
 6. Kuvaa ihmeessä videoo! :) Odotan innolla<3

  VastaaPoista
 7. Videoita on munkin mielestä mukava katsella ja kuunnella! :) Sulla on tosi nätti ja ihanan olonen blogi. Liityin lukijaksi! Jos sua kiinnostaa niin käy kurkkaamassa mun blogia osoitteessa http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla, että siekin tykkäät niistä! :) Oi kiitos paljon, tervetuloa seurailemaan ja toivottavasti tykkäät jatkossakin!! Käyn kurkkaamassa siun blogia :)

   Poista