SOCIAL MEDIA

torstai 20. lokakuuta 2016

PIENI MUISTUTUS, JOS ON PÄÄSSYT UNOHTUMAAN

Ansaitset lepoa, rentoutumista ja rauhaa. Aina ei tarvitse vetää sillä täydellä teholla, tehdä sillä sadalla prosentilla voimista tai olla koko ajan menossa paikasta toiseen.

Välillä on todella okei levätä, tai enemmänkin kuin okei. Se tekee ihan älyttömän hyvää, varsinkin jos on ollut paljon stressiä. Tai jos tuntuu siltä, että hoidettavia asioita on liikaa, ne vaan kasaantuu ja pysähtyminen rauhoittumaan tuntuu vaikealta sekä väärältä.


Sillon kannattaa pysähtyä, edes hetkeksi. Edes ihan pieneksi, käydä vaikka vähäksi aikaa lukemaan jotain hyvää lehteä, tai katsoa lempisarjaa netflixistä. Tai suunnitella lähipäiville jotain kivaa ja rentouttavaa tekemistä. Tai käydä ostamassa sitä lempparia take-away ruokaa, jos ei jaksakkaan tänään laittaa itselleen syömistä.

On hyvä muistaa palkita itsensä välillä siitä, että jaksaa panostaa, ja hoitaa niitä velvollisuuksia. Se palkitseminen on tosi tärkeetä. Sitten on taas niin paljon kivempaa jatkaa, eikä hommat ja arjen kiire tunnu enää niin pahalta.


Mie ajattelin nyt palkita itseni viime päivinä hoidettujen juttujen kunniaksi hitaalla aamulla, sängyssä maaten, lukemalla hyvää lehteä sekä syöden loput raakasuklaalla kuorrutetuista mulperimarjoista, joita ostin eilen.

Ja myös rentouttavalla viikonlopulla, nimittäin tänä viikonloppuna olevat I love me-messut starttaa huomenna, ja sinne ollaan menossa hyvän ystäväni kanssa! Oon enemmän kuin innoissani, koska tää on ensimmäinen kerta noilla messuilla miulle. Oon halunnut monta vuotta mennä, muttei oo ollut mahdollisuutta. Nyt onneksi tänä vuonna on, ja odotankin huomista jo todella paljon.

Onko joku siellä ruudun toisella puolella menossa kyseisille messuille? Olitte tai ette, niin pitäkää kiva viikonloppu. ♥

6 kommenttia :

 1. Ihana teksti ja aivan upeet kuvat! Oot niin kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Ihana teksti, tällainen muistutus on kyllä aina välillä tarpeen!! :) Ja ihana asukin, tosi kaunis toi sun takki :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, välillä pääsee unohtumaan tärkeitäkin juttuja ahdistuksen tai stressin alla! Kiitos paljon <3

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja muutenkin kaunis blogi! <3 Uusi lukija täällä :)

  xx, Saara
  http://saaralindb.blogspot.se

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos hirmusesti ihana <3 Tervetuloa seurailemaan, toivottavasti tykkäät jatkossakin! :)

   Poista