SOCIAL MEDIA

perjantai 14. lokakuuta 2016

THE RAKKAUSTAKKI

Etsin suht kauan täydellistä (teko)turkista, muttei metsästys tuottanut moneen viikkoon tulosta. Joko materiaali tuntui miun mielestä epämukavalta, kaulus tai hihojen mallit ei ollut sitä mitä hain, tai sitten ei ollut mustassa värissä. Ja musta väri oli ehdoton tässä yksilössä.


Ja taas, niinkuin usein oon huomannut käyneen näin vaatteita etsiessä, että kun vähiten yrittää ja etsii joka nurkasta, niin siihen törmää. Menin huvikseni kiertelemään Gina Tricotiin ennen sen sporan lähtöä johon olin suunnitellut meneväni, ja tää takki osui silmään heti, kun astuin ovista sisään. Suoraan sovituskoppiin, ja sieltä kassalle - tää oli rakkautta ensisilmäyksellä, sekä ensimmäisellä pukeutumisella.

Takki - Gina Tricot / Paita - Zara / Housut - BikBok / Laukku - (?) / Kengät - K-Kenkä

Huvittavaa aina ajatella, miten se mieli voi muuttua minkä vaan suhteen, vaikka kuinka sanois, ettei koskaan muuta sitä. Sanoin nimittäin vielä viime vuoden puolella, etten koskaan pukis tällaista päälleni. Ja nyt, tää on ihan ehdottomasti miun lempitakki, ja haluaisin pitää tätä koko ajan. Nyt aijon tätä vielä kyllä pitää mahdollisimman paljon, ennenkuin tulee kovemmat pakkaset, eikä tällä enää tarkene!

2 kommenttia :

  1. Vau miten ihana takki!<3 Multa löytyy ihan samantyyppinen ja se on kyllä ihanan lämmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Joo niin on, ja kiva kuulla, että siekin oot siun takkikokoelmaan löytänyt tällaisen tyylisen! :)

      Poista