SOCIAL MEDIA

torstai 3. marraskuuta 2016

CARGO COFFEE + VEGETARIAN FOOD

Jos tekee mieli vegaaniburgeria, niin tää paikka on yks erittäin hyvä vaihtoehto. Päätettiin eilen Pinjan kanssa kokeilla tätä kasvisravintolaa, eikä meinattu aluksi löytää perille - löydettiin katu kyllä, mutta ei tajuttu katsoa kadun molemmille puolille. Käveltiin sitten jonkun aikaa hämmentyneinä ympyrää siellä lumisateessa ja tuulessa, vaikka tuo paikka oli ollut vieressämme koko ajan (mitä tästä opimme - ympärilleen katsominen on ihan hyvä juttu).


Paikka oli ihanan näköinen, tunnelmallinen ja valoisa isojen ikkunoiden ansiosta, joista oli ihanaa katsella illan hämärtyessä lumisadetta, kun sisällä oli kauniita valoja sekä kynttilöitä.

Pinja valitsi fenkolipastaa, ja mie päädyin vegaaniburgeriin ja friteerattuihin kukkakaaleihin. Tykkäsin tuosta annoksesta todella paljon, etenkin tuolla välissä olevasta kikhernepihvistä sekä majoneesista. Otettiin vielä jälkkäriksi vegaanista porkkanakakkua, joka oli ihan täydellisen makuista. Jos tuonne suunnittelee menevänsä ja sitä kakkua on tarjolla, niin sen syömistä voin vaan todellakin suositella!


Tunnelmallinen sekä viihtyisä ravintola, hyvää ruokaa ja ihana seura, jutellen monta tuntia kaikenlaisista syvällisistä ja myös ei niin-syvällisistä jutuista - täydellinen ilta. ♥

4 kommenttia :

 1. Oi näyttää hyvältä! Tuli nälkä tätä lukiessa :-D

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, ja olikin!! Hahah jos ruokapostaus miellyttää, niin siinä käy kyllä helposti niin :D

   Poista
 2. Ui vitsi, hyvät kuvat ja ihana teksti! Oli super mukava nähdä! Pian taas toistekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana oot sie <3 Oli tosi kivaa, ja niimpä, odotan jo sitä!

   Poista