SOCIAL MEDIA

lauantai 19. marraskuuta 2016

''EPÄSUOSITUT'' MIELIPITEENI

Oon törmännyt tän syksyn aikana useammassakin blogissa sellaiseen postaukseen, jossa jaetaan niitä omia mielipiteitä, jotka ei ehkä oo ihan niin ''katu-uskottavia'' tai on sellaisia, jotka tuntuu poikkeavan siitä, mitä mieltä suurin osa ihmisistä on.

Tää postausilmiö blogeissa on miusta hauska, ja oon tykännyt lukea kyseisiä postauksia, koska mielipideasiat on sellaisia, että jokaisella on omansa ja niin saakin olla! On mielenkiintoista nähdä erilaisia näkemyksiä ja mieltymyksiä asioihin. Päätin myös siis tarttua tähän, joten tässä niitä miun mielipiteitä, jotka ehkä jollain tapaa poikkeaa trendeistä/valtaosan ajatuksista.


x En rehellisesti sanottuna tiedä yhtään, miten Pokemon Go-peli toimii tai miltä se näyttää. Ikinä en oo pelin kulkuun tutustunut, enkä edes vilkaissut minkälainen se siinä näytöllä on.

x En oo koskaan katsonut yhtäkään jaksoa Kardashianeita, ja jos eteeni pistettäisiin kuva heistä, tunnistaisin ja osaisin vaan nimetä, ketkä on Kylie ja Kim.

x En tykkää uida, ja viimeisin kerta taisi olla vuonna 2012, ja silloinkin uin tasan kerran.

x En missään vaiheessa lämmennyt nyöripaidoille, lähinnä ärsytti kun niitä alkoi näkyä joka paikassa.

x En ymmärrä merkkikellojen päälle, esimerkiksi Daniel Wellington-merkin. En tajua, miksi kellosta haluais maksaa monta sataa euroa, kun paljon halvemmalla saa samannäköisiä, ja kyse on kuiteskin vaan kellosta ranteessa? Pystyn vaan ajattelemaan, mitä kaikkea muuta tarpeellista tai kivempaa sillä rahalla voi saada.


x En ikinä katso kauhuelokuvia. Viimeisin oli, kun miun entinen poikaystävä sai miut suostuteltua katsomaan yhden, mutta sitä ennen olin katsonut kyseisen genren elokuvaa vitosluokalla. Jos ollaan kavereiden kesken joskus katsottu, oon tehnyt jotain muuta sillä välin, enkä oo seurannut ruutua.

x Rakastan matkustamista joo ja on paljon paikkoja joita haluaisin nähdä, mutta miuta ei kiinnosta millään tasolla Australia, tai sinne matkustaminen.

x Mietin hetken mainitsenko edes tätä, koska tää ehkä vähän hävettää, mutta en ymmärrä mitään noista paljon puhutuista vaaleista, en oo seurannut ollenkaan ja en osaa edelleenkään reagoida mitenkään siihen, että Trump voitti... :D Ei tuu ainaskaan turhaa lisästressiä tai negatiivisia fiiliksiä, tilanteelle en mitään kuitenkaan vois!

x En oo nähnyt ikinä yhtäkään Taru sormusten herra- tai Star Wars-elokuvaa, en edes traileria.

x Ja en itseasiassa edes tykkää elokuvien katsomisesta.


x Rakastan eskari-ikäisiä lapsia, eli 6-7 vuotiaita. Tähän mennessä jokainen, kenen kanssa oon tästä puhunut, on ihmetellyt tätä, koska ne on just siinä ''pahassa'' iässä. Tykkään haasteista ja siitä, että sen ikäisten kanssa pystyy jo keskustelemaan, sekä vielä leikkimään! Ja siitä etenkin, ettei he turhia kaunistele, vaan on suorapuheisia. Se on tullut huomattua tän lähihoitaja-alan hommissa.

x En tykkää olla laivalla, ja ajatuskin laivalla humalanhakuisesta juomisesta ahdistaa.

x Käytän ketsuppia lähes jokaisessa lämpimässä ruoassa, mitä syön. Ja esimerkiksi kun luovuin maidosta ruokavaliossani, ja koulussamme ei saanut maidotonta voita, käytin leivässä ketsuppia.

x En oo ikinä matkustanut Onnibussilla, ja valitsen aina mielummin junan, vaikka olis vaihtoja ja kestäisi kauemmin. Maksan siitä mielelläni enemmän, en siedä pitkiä matkoja busseissa.

x Lidl on masentava, tuun jostain syystä aina huonolle fiilikselle, kun meen sinne. Käyn siellä vaan nopeasti välillä ostamassa paistopisteen Kaurasydän-leipää, ja vanulappuja, koska sieltä saa miun mielestä parhaimmat vanulaput!

14 kommenttia :

 1. Haha tää oli huippupostaus! Mullakin samanlainen odottelemassa luonnoksissa! :D

  Mäkään en oo ikinä nähnyt Taru sormusten herraa ollenkaan ja Star warsistakin jonkun minuutin.. Ja monia muita tunnettuja elokuvia en tiedä edes nimeltä. :D Elokuvat ei oo oikein munkaan juttu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia <3 Hahah aijjaa, odottelen jo sitä kun julkaiset sen! Kiva kuulla etten oo ainut, joo jos ei leffoista muutenkaan kummemmin tykkää niin ei sitten jaksa niitä niin sanottuja ''yleissivistykseen'' kuuluvia elokuviakaan katsoa, vaan sen takia että pitäis :D

   Poista
 2. Kohtiin 1,2,4,12 ja 15 samaistun täysin! Star Wars-leffat on kans ihan vieras juttu :-D Tää on niin kiva postaus, voisin itsekin tehdä joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että pystyit samaistumaan useampaankin kohtaan! :D Kiitos ihana, toteuta ihmeessä <3 Ois kiva nähdä siulta tällanen!

   Poista
 3. Mäkään en o onnibussilla matkustanu ja valitsen junan aina vaan jos voin :D jotenkin mukavampi matkustusmuoto, varsinkin pitkillä matkoilla. Kiva postaus!!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten oo ainut sen suhteen! Tuntuu siltä, että lähes kaikki matkustaa nykyään enemmän bussilla kuin junilla :D Ja joo varsinkin pitkillä matkoilla, mukavuus ennen kaikkea! Kiitos paljon :)

   Poista
 4. Hauska postaus ja ihanat kuvat! :) <3 Siis mustakin Lidl on tosi masentava :DD Siellä kun tekis ruokaostokset niin pääsis niin paljon halvemmalla mut ei houkuta kyl yhtään mennä sinne :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos hirmusesti, olet ihana! <3 No eikö!! Joo oon ajatellut samaa, mutta kyllä se hyvän fiiliksen ylläpitäminen menee sen edelle hahah :D

   Poista
 5. Olipas hauska postaus! Oon itseassa useammastakin kohdasta sun kanssa esim. noi Trump, Star Wars ja Onnibussi kohdat osu muhunkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Hei jes ihan mahtavaa kuulla, etten oo ton Trump asian kanssa yksin!! Tuntuu siltä, että kaikki puhuu aiheesta :D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Noniin vähänkö kiva! :) Ei siis olla yksin näiden ajatusten kanssa!

   Poista