SOCIAL MEDIA

sunnuntai 13. marraskuuta 2016

KASVISRAVINTOLA OMNAM

Haluttiin lähteä Pinjan kanssa (taas koska noh, ruoka on aina hyvä vaihtoehto!) kokeilemaan jotain kasvisravintolaa, jossa ei olla kumpikaan käyty. Muutamasta vaihtoehdosta päädyttiin menemään OmNam-nimiseen paikkaan, jossa on kaikki kasvisruokaa ja löytyy myös paljon vegaanisia vaihtoehtoja, ja se sijaitsee keskustassa Annankadulla.


Mie tilasin kaksi juttua sellaiselta ''pientä syötävää''-listalta, falafelvohvelit sekä bataattilohkot. Pinja päätyi hartaan pohdinnan jälkeen nyhtökauratortilloihin ottaen lisukkeeksi myös bataattilohkot, ja oltiin molemmat hyvin tyytyväisiä saamiimme setteihin. Maistoin myös Pinjalta vähän tuota tortillaa, ja se oli kyllä aivan ihanan makuista - sellaista, että täytyy joskus suunnata tuonne ravintolaan uudestaan, ja tilata silloin tuo kyseinen annos.

Haluttiin myös ehdottomasti ottaa jälkkäriksi raakakakkua, koska heti sisälle tultuamme bongasin lasivitriinistä muutaman potentiaalisen vaihtoehdon. Kun mentiin sitten pääruoat syötyämme valitsemaan molemmille kakkupalasia, niin oltiin varmaan 10 minuuttia siinä tuijottamassa eri makuja, koska kaikki näytti ja kuulosti niin hyvältä, ettei valitseminen ollut mitenkään helppoa.


En lopulta kyennyt päätymään vaan yhteen vaihtoehtoon, joten otin kaksi eri makua - vadelmajuustokakku ja snickers. Ne täydensivät toisiaan aika täydellisesti, kun snickers oli suolaisen makea ja vadelmajuustokakku sitten vähän sellainen kirpeähkö. Molemmat oli aivan ihania, joten onneksi päädyin ottamaan ne enkä vaan yhtä.


Todella onnistunut startti viikonlopulle, ja oman kokemuksen perusteella voin vaan suositella kyseistä paikkaa - etenkin noiden kakkujen takia! Ja nyhtökauratortillojen, joita on pakko päästä itsekkin syömään ihan kokonainen setti.

6 kommenttia :

 1. Ihana postaus, oli kyllä mukavaa! Järkyt noi kuvat musta omalta osaltani XD oon ihan keskittynyt kännykkääni, hahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sie oot ihana! Niin oli, ja näytät aina hyvältä, myös noin puhelimeen keskittyneenä <3

   Poista
 2. Oi kuulostaa hyvälle<3 Kasvisruoka on super hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, ja olikin!! Niimpä, niin paljon erilaisia, hyviä vaihtoehtoja on nykyään <3

   Poista
 3. Kiva että maistui ☺️ Nyhtis on kyllä herkkua!!! ��
  Tosi upeita kuvia ja kauniita mimmejä ��
  Tulkaa hei toistekkin te iloiset persoonat, ilo oli myös meidän puolella. ☺️
  -(tarjoilijanne) MiMi- ✌️️��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistui tosiaan, täytyy tulla joku päivä nyhtistortilloille!! Ja ihana kuulla, kiitos paljon <3

   Poista