SOCIAL MEDIA

maanantai 21. marraskuuta 2016

MITÄ ON TASAPAINO?

Sitä, ettei maailma kaadu siihen, jos ei aina jaksa noudattaa jotain tiettyä ruokavaliota ja poikkeaa välillä terveellisyydestä, syö vaikka pitsaa tai jäätelöä, vaan siks koska tekee mieli ja elämä on lyhyt.

Sen hyväksymistä, että vaikka pitäis pysyä vahvana ja hyvällä tuulella, antaa silti itsensä kaatua maahan, itkeä ja huutaa, jos siltä oikeesti tuntuu. Ei pidättele niitä huonojakaan tunteita.

Sitä, että luo myös arjesta kivaa, eikä elä vaan viikonloppuja ja lomia varten.

Sen hyväksymistä, ettei aina voi herätä virkeänä, ja nukkua niitä 8-9 tunnin yöunia.


Sitä, että aloittaa aamun vihersmoothiella tai puurolla marjojen kera, mutta voi lähteä silti illalla viinilasilliselle (tai muutamalle), ja tanssia aamuun asti.

Sen hyväksymistä, ettei jaksakkaan olla niin tehokas ja tehdä niitä kaikkia to do-listan juttuja sinä päivänä tai sen ajan sisällä, miten oli suunnitellut.

Sitä, kun löytää sen oman, hyvältä tuntuvan ''kultaisen keskitien''.

Sen hyväksymistä, ettei itsensä vertaaminen muihin johda mihinkään.


Sitä, että vaikka onkin tavotteita ja unelmia, niin antaa itselleen aikaa ja on ylpeä niistä pienistä askelista, joita tekee niitä asioita kohti.

Sen hyväksymistä, mitä on. On oma itsensä, kaikki puolet - hyvät ja huonotkin hyväksyen. Rakastaa itseään.

Sitä, että uskaltaa unelmoida, turhia häpeilemättä, tai anteeksi pyytelemättä.

Sen hyväksymistä, ettei aina voi olla, eikä tarvitsekkaan olla hyvällä tuulella ja tuntea tyytyväisyyttä tai kiitollisuutta. Välillä vituttaa.

6 kommenttia :

 1. Onpa ihana postaus ja niiiin tärkeä aihe! On tärkeää löytää tasapaino, se kultainen keskitie, niin treenaamisessa kun opiskelussa, työssä ja arjessa. Ihan kaikessa! Tietysti on ihan normaalia pyrkiä vielä parempiin suorituksiin, mutta pitää myös ymmärtää, ettei kukaan ole täydellinen... eikä nimenomaan tarvitsekaan olla. :)
  Ihanaa alkanutta viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos paljon! <3 Joo oon siitä niin samaa mieltä, että omia unelmia ja tavotteita pitääkin saavutella ja tehdä töitä niiden eteen, mutta pitää muistaa samalla, ettei tarkoitus ole polttaa itseään loppuun - välillä saa levätä ja olla vähemmän aktiivinen :) Ihanaa alkanutta viikkoa siullekkin!!

   Poista
 2. Vitsit Janna tää on niin totta. Musta tuntuu, että niin monta vuotta oon kamppaillut sen oman tyytyväisyyden löytämisessä ja nyt se vihdoin on hahmottumassa. Noi on niitä asioita, mitä välillä täytyy itselleen ihan kirjoittaa tai sanoa peilin edessä, eikä sekään aina riitä, sillä alitajuntaan, jonnekin syvälle on pinttynyt joitain, mikä vaivaa, ja mikä ohjailee elämää. Sellasta mistä haluaisi eroon. Saada mielenrauhan ja olla tyytyväinen, että juuri niin on kuin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi murunen, miusta on ihanaa kuulla, että oot alkanut päästä sitä tyytyväisyyttä kohti. Ne pinttyy valitettavan helposti alitajuntaan - ne negatiiviset tunteet, epävarmuudet ja itsekriittisyys - mutta samalla tavoin sinne voi pinttyä ne hyvätkin ajatukset, ja sitä kohti oot menossa. Oot ihana, ja löydät varmasti tasapainon itses kanssa ja tyytyväisyyden - ansaitset kaiken sen. <3

   Poista
 3. Ihan mahtava postaus taas!♥ Tästä tuli niin hyvä fiilis :) Ps. Upeat asukuvat♥

  VastaaPoista