SOCIAL MEDIA

lauantai 5. marraskuuta 2016

ON IHAN OKEI MUUTTAA SUUNTAA

Jos on pitkään ollut mielessä ajatus siitä, mitä haluaa elämällään tehdä, ja yhtäkkiä huomaa pikkuhiljaa sen fiiliksen katoavan, se voi tuntua tosi raskaalta. Jos on nähnyt selkeesti, missä haluaa asua, mitä haluaa harrastaa tai tehdä työksi, ja sitten ne ei tunnukkaan enää sopivilta.


Sen menettämistä voi olla tosi vaikeeta hyväksyä. Kun tajuaa, ettei se, miten kuvitteli tai halusi oman elämänsä menevän, tunnukaan enää oikeelta. Ne mielikuvat tulevaisuudesta, ei enää näytäkkään kivoilta vaihtoehdoilta. Mitä sitten pitäis tehdä? Mitä jos ei koskaan keksikkään, mitä haluais tehdä? Mitä jos ei koskaan löydy uudestaan oikealta tuntuvaa suuntaa? Mitä jos ei haluakkaan kulkea sitä polkua, mitä ehkä jotkut odottaa siun kulkevan?


Ihmiset muuttuu, maailma muuttuu, ja sitä kautta myös tavoitteet, unelmat, ajatukset sekä visiot. Ei kannata ottaa niistä liikaa stressiä tai paineita. Niitä tapahtuu, ihan kaikenlaisten juttujen suhteen. Ja jos joku ei hyväksy sitä muutosta, alkaa kritisoida sitä uutta suuntaa, jonka haluat mennä, sillä ei oo mitään väliä. Kukaan muu ei kulje sitä siun polkua.

Luovu niistä vanhoista suunnitelmista ja visioista, jos ne ei tunnu hyviltä tai oikeilta. Ilman pelkoa tai turhia jossitteluja. On ihan okei muuttaa suuntaa.

4 kommenttia :