SOCIAL MEDIA

perjantai 11. marraskuuta 2016

TÄRKEINTÄ EI OO PÄÄMÄÄRÄ, VAAN SE MATKA

Tavoitteitaan kohti lähteminen voi olla hankalaa, jos tietää sen vaativan paljon työtä. Ja varsinkin jos tiedostaa, ettei niitä joitakin juttuja välttämättä edes tavoita. Sillä tavalla miten ajatteli, tai sitten ei ollenkaan.

Let's face it, kaikkea tässä maailmassa ei voi saada, eikä kaikki jutut oo edes riippuvaisia vaan siitä omasta toiminnasta tai panostuksesta. Mutta vaikkei kaikkea voi saada, kaikki on mahdollista. Mitä siinä menettää, jos panostaa ja yrittää?

Oon ainaskin itseni välillä löytänyt ajattelemasta, että jos en koskaan saavuta jotain tiettyä tavoitetta tarpeeksi hyvin tai jollain tietyllä tavalla, tuhlaan siinä aikaani.


Esimerkiksi kun halusin alottaa joogaamisen, tiesin miten hyvä haluaisin olla siinä, oli selkeät tavoitteet. Tiedostin myös, että jotkut jutut saattais vaatia miulta paljon kärsivällisyyttä ja harjoittelua, ja etten välttämättä edes koskaan oppisi niin hyvin joitakin liikkeitä, venytyksiä tai liikesarjoja miten haluaisin osata. Sen takia en aloittanut heti silloin, kun kyseisestä liikuntalajista kiinnostuin.

Mutta ei pitäis liikaa keskittyä vaan siihen päämäärään. Just sen takia, ettei kaikki välttämättä tapahdu juuri sillä tavoin miten haluais. Mikään ei oo 100% varmaa, mutta vaikkei niin ole, aina on mahdollisuus. Voi olla, että kaikki menee just niinkuin ajatteli ja toivoi. On parempi vaan antaa mennä, ja tehdä.

Miksi ei ottaa sitä riskiä? Ei se oo ajan tuhlausta, jos muistaa keskittyä siihen tärkeimpään - nauttimaan siitä matkasta, jonka tekee kohti niitä tavotteita. Enemmän se on aikansa tuhlaamista, jos elää sellaista ''sitten kun'' elämää. Koska omat fiilikset ja päämäärät voi muuttua, ja sehän sitten vasta pahalta tuntuiskin. Saavuttais jotain mitä halusi pitkään, näki paljon vaivaa eikä muistanut nauttia hetkestä, ja sitten se ei enää oliskaan sellanen juttu, mitä haluaa.


Tärkeintä ei oo se päämäärä, vaan se matka. Niin kauan, kun nauttii siitä mitä tekee ja saa hyvän fiiliksen aikaan, mikään ei oo ajantuhlausta.

10 kommenttia :